Isparta Belediyesi bünyesinde çalıştırılmak üzere özürlü ve hükümlü alımı, kura çekimi ile gerçekleştirildi. Kan davası nedeniyle hüküm giyen Ali Koca, kura çekiminde kendi adını çekmeyi başardı.

Şaşkınlık içinde kalan Koca, iş hayatına atılabilmenin de mutluluğunu yaşadı. Isparta Belediyesi, bünyesinde özürlü ve hükümlü çalıştırmak üzere İşçi Bulma Kurumu'na yaptığı müracaat sonuçlandı. İşçi Bulma Kurumu tarafından tespit edilen toplam 40 özürlü ile 18 hükümlü yapılan kura çekimi ile belirlendi.

Hükümlü ve özürlüler daha sonra yapılacak sınav sonrası belediyenin çeşitli birimlerine yerleştirilecek. Belediye Meclis Salonu'nda Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Görgülü başkanlığında ve noter huzurunda yapılan kura çekiminde ilginç anlarda yaşandı.

Kan davası nedeniyle yargılanmış ve 3.5 yıl cezaevinde yatarak şartlı tahliye ile serbest bırakılan Ali Koca, kura çekimini bizzat kendisi gerçekleştirdi. Koca, kuradan kendi ismini çekmesi ile şaşkına uğradı. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Görgülü ve salondakiler olay karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

(EŞ-SÇ) (İhlas Haber Ajansı)