AK Parti'den Isparta Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Av. Mustafa Serkan Demirekin İflas etmiş tüccar gibi geçmiş defterleri karıştırmayacaklarını, müteşebbis işadamı gibi sağlam hesap yapacaklarını söyledi.    

    Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Eğirdir Merkez İlçe Kurucu Başkanı olan Av. Mustafa Serkan Demirekin, Isparta’dan milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Demirekin, "Kendi bölgemizle ve etrafımızda bulunun samimi insanlarla kameti kıymetimizde başarılara sebep olmayı kendimize, hizmet bekleyen Isparta’mıza çok görmeden, hemşerilerimizin hak ettiği hizmeti sunacağız" dedi.

     Parolalarının 'Kimin himmeti milleti ise o tek başına bir millettir' olduğunu söyleyen Demirekin, "3 tane bir, bir arada olmazsa en fazla 3 kuvvetindedir. Ancak yan yana, bir çizgi üstünde bir araya gelirse 111 kuvvet ve kıymetinde olurlar. Bunu başka başbakanımız olmak üzere onunla beraber olan 10 kişinin bir çizgi üzerindeki samimi ve fedakarane faaliyetlerinin, milyarlar kuvvetinde iş yapmakta olduğuna gözümüz, kulağımız ve aklımız var olan vicdanımızla tanık olmaktayız" şeklinde konuştu.
Demirekin, Şahsi ailevi, soy-sam ve siyasi hayatlarda huzur ve mutluluğun samimi fedakarlıklarla mümkün olabileceğine değinerek, "Zira hayatımız onun direği ve binası olan vücudumuz, birliğin ve birlikte çalışmanın neticesi olarak devam eder.

     Yoksa dağılır ve hattı çürür. Keza zaman birbirimize ve herkese muhabbet zamanıdır. Sevgi zamanıdır. Düşmanlık zamanı değildir. İflas etmiş tüccar gibi geçmiş defterleri karıştırmayacağız. Müteşebbis işadamı gibi sağlam hesap yaparak ve ileriye bakarak yapabileceklerimizi hesap edeceğiz" dedi.