Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof.Dr.Ersan Aslan, "İlim Kenti Isparta" projesini bakanlık olarak desteklediklerini kaydetti.
 
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Aslan, "İlim Kenti Isparta" projesini bakanlık olarak desteklediklerini kaydetti.
 
Aslan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ramazan Yıldırım ve Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Doç. Dr. Cevahir Uzkurt ile Isparta Organize Sanayi ve Deri Organize Sanayi bölgelerinde incelemelerde bulundu.
 
Daha sonra Isparta Valisi Memduh Oğuz'u makamında ziyaret eden Aslan, ardından Barida Otel'de Isparta Organize Sanayi Bölgesi yönetimi ile yemekte bir araya geldi.
 
Aslan, burada yaptığı konuşmada, 2013 yılı 1. dönem Sanayi Tezleri Programı kapsamında 12 Nisan'a kadar Isparta'dan en az 5 proje beklediklerini söyledi.
 
Bakanlık olarak araştırma ve geliştirme çalışmalarına büyük önem verdiklerini vurgulayan Aslan, Isparta'da bilgi üretime çok önem verildiğini gördüklerini kaydetti.
 
Vali Oğuz'un "İlim Kenti Isparta" projesini desteklediklerini vurgulayan Aslan, "Temenni ediyorum ki zaman içinde Valimizin projesi hayata geçsin ve ildeki 49 ilim merkezi tekrar kazanılarak milletimizin kullanımına açılsın. İlim Kenti Isparta projesini bakanlık olarak destekliyoruz" dedi.