Isparta Davrazspor yeni sezonun son bombasını patlatıyor. Dünyaca ünlü futbolcu Ganalı Prince Tagoe’yu transfer ediyor. Yıldız futbolcu bugün Isparta’ya geldi.

Isparta Davrazspor Türkiye'nin konuşacağı futbolcuyu Isparta'ya özel uçakla getirdi.  Bundesliga , Dünya Kupası ve son olarak Türkiye süperlig takımlarından Bursaspor’da formaya giyen Prince Tagoe’yi Isparta’ya getirdi.Dünya kupası yarı filaninde forma giyen futbolcu yarın Isparta Davrazsporla sağlık testlerinden geçtikten sonra sözleşmeye imza atacak.

Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat, yaklaşık 2 haftadır transfer için mücadele verildikleri Prince Tagoe’yu Isparta Davrazspor renklerine bağlamaya az kaldığını söyledi.

Bugün akşam saatlerinde Isparta’ya gelen dünya kupası yarı finali oynamış büyük bir golcüyü transfer etmek üzereyiz diyen Bolat; “Yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra bir sıkıntısı olmazsa artık Isparta Davrazspor forması giyecek. Kimsenin şüphesi olmasın. O sene bu sene olacak. Bu sene kenetlenip şehir olarak profesyonel lige adımızı yazdırmak istiyoruz.

İŞTE PRİNCE TAGEO'NUN MAÇLARDA ATTIĞI GOLLERİN VİEDOSU İZLEYİN

Ganalı futbolcu, milli takım formasını da 28 defa giydi ve 7 kez ağları havalandırdı.