Isparta’nın tek İmaj Makeri olan Gizem Eryılmaz, moda üzerine kendisini sürekli geliştiriyor. Eryılmaz, oyunculuk ve modellik üzerine bir çok teklif almasına rağmen şu an İmaj Maker olarak ilerlemek istiyor.

Çocukluğundan bu yana hayali olan mesleği yapan ve güller diyarı Isparta’nın tek İmaj Makeri olan Gizem Eryılmaz, moda üzerine kendisini sürekli geliştiriyor. Alanında oldukça iddialı olan ve moda üzerine bir çok projede yer alan Eryılmaz, ayrıca ünlü isimlerin, sanatçıların da imaj makerliğini yapıyor. Eryılmaz, oyunculuk ve modellik üzerine bir çok teklif almasına rağmen şu an İmaj Maker olarak ilerlemek istiyor.

Moda üzerine büyük firmaların da danışmanlığını yapan Eryılmaz, kendisini akademik anlamda da yetiştiriyor. Yaşam Koçluğu da yapan Eryılmaz, home ofis tarzında çalışıyor.

İSTEDİĞİM YAŞAM TARZI DAHA FARKLIYDI…

Sözlerine kısa özgeçmişini anlatarak başlayan İmaj Maker Gizem Eryılmaz, “Ispartalıyım.  Sağlık yönetimi, İktisat bitirdim.Yüksek lisans yapıyorum.Moda okudum. Yaşam koçluğu ve imaj makerlik üzerine sertifikalarım var. Bu işi yapmak çocukluktan vardı aslında. Kıyafetlerimi küçükken ben seçermişim. Mağazaya gittiğimizde hayır o değil ben bunu alacağım  bunu yapacağım gibi başlamış çocukluğumda. Sonra kendimde o ışığı fark ettim.Baktım iktisat okuyorum, bu benim alanım değil başka bir şey benim alanım bu ben değilim diye düşündüm.O bölümde de başarılıydım ama istediğim yaşam tarzı daha farklıydı” dedi.

EŞİ İÇİN DEĞİŞMEK İSTEYENLER OLUYOR…

Takipçilerinin kendisine sosyal medyadan ulaştığını belirten Eryılmaz, “Mesela karşıdan biri geliyor hayır bu şekilde giyinmemeli, bunun altına bu olmamalı.Isparta da büyük bir eksiklik var ve ben bunu tamamlıyım istedim.Sonra bunun eğitimini almaya başladım.Sertifikalar aldım.Home ofis tarzında çalışıyorum.Şu an bir yer açmadım ama düşüncelerim var yani ilerleteceğim. Genelde beni instagramdan takip edip ulaşıyorlar. Eşi için değişmek isteyen oluyor mesela eşim tarzımı beğenmiyor diyen bir bayanı baştan aşağıya değiştirdim.Evliliği kurtuldu.İnsanlara yardım etmek istediğim için onlar bana bir şekilde ulaşıyorlar.

BİR ÇOK TEKLİF ALDI…

Aslında bireysel çok çalışmıyorum. İnternet sitelerinde çalışıyorum ya da bazen ünlüleri giydiriyorum. Çok seçerek çalışıyorum.Önüme gelene ben değişmek istiyorum diyince ben seninle çalışacağım diye pat diye almıyorum. Seçerek çalışıyorum yani. O ışık varsa yapıyorum. Isparta’ya gelen sanatçılarla çalışıyorum. Teklifler geliyor. İleride belki açılırım ama şu an da durgun bir hayat yaşıyorum. İleride bir yer açmayı düşünüyorum.Yakında da olabilir. Şu an da böyle bir düşüncem var” şeklinde konuştu.

BU SENE ÜÇ RENK MODA

Bu senenin kombinlerinden de bahseden ve tüyolar veren İmaj Maker Eryılmaz, sözlerini şöyle tamamladı:

“Moda konusunda bu sene mor çok moda. Kırmızı, pudra bu üç renk çok moda. Bir de insanlar ters renkleri kombinlemiyorlar. Mesela kırmızı pudra çok güzel oluyor.Bordo pudra aynı şekilde. Morla turuncu. İnsanlar hep korkuyorlar, yapmıyorlar ama bence çok daha styling duruyor.

Hedefim: İstanbul’da yaşamak. Önce burada bir portföy oluşturup daha fazla kendimi ilerletip eğitimi seven biriyim çünkü sürekli okuyan biriyim. Kendimi ilerletip İstanbul Bebek’te Nişantaşı’nda bir yer açma gibi hayallerim var.  Beni takip etsinler. Giyim tarzımın çok beğenildiğini düşünüyorum.Yardımcı olurum yani her şekilde.Sadece sayfama bakıp birkaç bir şeyimi izleyip zaten  fikir sahibi olabilirler. Sadece Isparta’daki insanların giyim tarzını değiştirmek istiyorum. Tek düzelikten çıksınlar. Bir jean altına postal üzerine mont giysinler istemiyorum. Aynı şeyler tesettürlü bayanlar içinde geçerli. Kapalıyım diyip kaçınıyorlar giyinmekten ama adabında giyindikten sonra renkleri kullanabildikten sonra şık olunabilir.”

GİZEM ERYILMAZ İLETİŞİM KANALLARI:

İnstagram: gizemmeryilmazzz