Girişimci Atilla Bayrak tarafından hayata geçirilen ve Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’in ve Sav Belediye Başkanı Mustafa Şahin’in katkılarının bulunduğu Sosyete Pazarı 2 Aralık 2011 tarahinde Antalya yolu üzerinde açılacak. Cuma günleri sabah 07.00 akşam 19.00 saatleri açık kalacak pazara ücretsiz servisler kaldırılacak.

Isparta’da uzun yıllar dillendirilen ancak bir türlü hayata geçiremeleyen modern sosyete pazarı sonunda açılıyor. Girişimci Atilla Bayrak tarafından Antalya yolu 3. Kilometrede 6 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek olan Modern Sosyete Pazarında Tekstilden deriye, ayakkıbıdan daha binlerce ürün çeşidi ile Isparta halkının beğenisine sunulacak olan Sosyete Pazarı her yönüyle modern bir Pazar görünümünde olacak. Cuma günleri açık olacak Sosyete Pazarı’nda ayrıca vatandaşların rahat ve huzurlu alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla güvenlik görevlileri tarafından denetlenecek.

GÜVENLİKLER GÖREV YAPACAK

Girişimci Atilla Bayrak, açılacak olan Pazar yerinde öncelikli hedeflerinin alışverişe gelen müşterilerin can ve mal güvenliklerini gözetmek olduğunun altını çizerek şunları aktardı. “biz buraya Isparta’nın en modern Sosyete pazarı’nı kurarken, öncelikli hedefimiz ticaretin yanısıra halkımızın can ve güvenliklerini de korumak olacak. Tüm güvenleri ile Pazar yerine alışverişe veya ziyarete gelen vatandaşlar hiç tereddüt etmeden alışveriş yapabilmenin hazzına varacak. Bunun içinde 6 bin metrekare olacak olan Pazar yeri alanımızın güvenliğini de özel güvenlik görevlileri koruyup denetleyecek.”dedi.

ÖZEL SÖZÜNÜ TUTTU

Göreve geldiği günden buyana her türlü yatırımcı ve girişimciye öncülük edeceğinin altını çizen Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel sözünü tuttu. Girişimci Atilla Bayrak’ın talepleri doğrultusunda Sav Sosyete Pazarı’nın kurulması ve alan bulunması konusunda harekete geçen Milletvekili Recep Özel, Sav Belediye Başkanı Mustafa Şahin ile yaptığı görüşmeler sonucunda Sav Kasabası yakınlarında bulunan 6 bin metrekarelik alana Isparta’nın adına yakışır modern bir Sosyete Pazarı Kurulması için öncülük etti.

ÖZEL VE ŞAHİN’E TEŞEKKÜR ETTİ

Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız girişimci Atilla Bayrak ise kurulacak Sosyete Pazarı’nın sadece Isparta’ya değil, çevre il ve ilçelere de hizmet vereceğinin altını çizerek desteklerini esirgemeyen Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel ve Sav Belediye Başkanı Mustafa Şahin’e teşekkür etti. Özellikle Recep Özel’in Sosyete Pazarı’nın hayata geçirilmesi noktasında hiç bir şeyden kaçınmadığını belirten Bayrak şöyle konuştu, “İstanbul, Ankara gibi büyük metropollerde bulunan ve herkes tarafından bilenen Sosyete Pazarlarının bir benzerini ve daha modernini Isparta’da hayata geçirmek üzereyiz.

2 ARALIK’TA AÇILIYOR

Isparta’nın adına yakışır Modern Sosyete Pazarı’nın 2 Aralık tarahinde Isparta halkının hizmetine sunulacağının altını çizen Bayrak, “Antalya yolu 3. Kilometreye kurulacak olan ve 6 bin metrekare alan üzerinde hizmet verecek olan Sosyete Pazarımızda, giyimden, tekstile, ayakkıbıdan, deriye kadar binlerce çeşit ürün satılacak. Isparta halkını ucuza ve kaliteli alışverişle buluşturacağız. Sosyete Pazarımız 2 Aralık 2011 Cuma günü açılacak. Her Cuma sabah saat 07.00’den akşam 19.00’a kadar açık kalacak.”

ÜCRETSİZ SERVİSLER HİZMET VERECEK

Bunun yanısıra acılaçcak olan Modern Sosyete Pazarı ile ilgili olarak önemli bazı açıklamarda bulunan Atilla Bayrak, Isparta halkının Modern Sosyete pazarından en iyi şekilde yararlanması için her mahalleden ücretsiz servisler kaldırılacak. Bu doğrultuda özellikle bizlerden hiç bir desteğini esirgemeyen Sav Belediye Başkanı Mustafa Şahin’e teşekkür ediyorum. Kendisi bizlere gerek arsa konusunda gerekse ücretsiz seferler konusunda yardımcı olacağını söyledi. Sayın başkanın kültürel ve sosyal çalışmalar her zaman destek verdiğini zaten biliyorduk. Bu vesile ile bizlere her türlü desteği veren başkan Şahin’e teşekkür ediyorum.”dedi.