PATRONLARIN YENİ BAŞKANI TUTAR: ÜRETİM VE İSTİHDAM ODAKLI OLACAĞIZ

Isparta Belediye Başkanı olan Şükrü Başdeğirmen’in koltuğuna oturan Elektrik Mühendisi Mustafa Tutar, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın üretim ve istihdam odaklı yaklaşımını sürdüreceğini, ihracatı 500 milyon dolar/yıl hedefine mutlaka ulaştıracağını söyledi.

BAŞKANIMIZIN İŞ DÜNYASINDAN GELİYOR OLMASININ AVANTAJINI ÇOK İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ

ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Isparta Belediyesi ile işbirliğinde ekonomiye, istihdama ve üretime dokunan projelere imza atmak istediklerini söyledi.

Şükrü Başdeğirmen’in belediye başkanı seçilmesi ITSO’da da bazı değişikliklere neden oldu. Başkan Vekili olarak görev yapan Elektrik-Elektronik Mühendisi Mustafa Tutar, 9 Nisan 2019 tarihi itibariyle asil başkan oldu. Yönetim Kurulu’nun oy birliği ile seçtiği Tutar, artık resmen ITSO Başkanı.

KABALAK BAŞKAN YARDIMCISI

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda Mustafa Tutar’dan boşalan başkan yardımcılığı için de seçim yapıldı. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kabalak, ITSO Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi.

FATİH MEYDAN MECLİSTE

Bu arada Şükrü Başdeğirmen’in belediye başkanı olmasından sonra ITSO Meclis üyeliği de otomatik olarak düştü. 5.grupta Başdeğirmen’den boşalan ITSO Meclis üyeliğine Arma Yalıtım Sahibi Fatih Meydan geldi.

BELEDİYE İLE GÜÇBİRLİĞİ YAPACAĞIZ

            ITSO Başkanı Elektrik Mühendisi Tutar, yeni dönemde de üretim ve istihdam odaklı bir yaklaşım içerisinde olacaklarını söyledi. Şükrü Başdeğirmen’den devraldığı bayrağı daha yükseklere taşımak için çalışacağını belirten Tutar, “ITSO olarak önceliğimiz daha çok üretim, daha çok istihdam ve daha çok ihracat. Bu noktada üzerimize düşen ne varsa yerine getireceğiz.

Daha çok iş gücü sağlayacağız. Bu konuda projeler üreteceğiz. İhracatımızı inşallah 500 milyon dolara kadar çıkaracağız. Isparta Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan sayın Şükrü Başdeğirmen’in ITSO kökenli olması, iş dünyasından geliyor olmasının avantajını çok iyi kullanacağız. Belediye ve ITSO’nun güçbirliğinde ekonomik projelere imza atacağız. Belediyemizin de desteğiyle inşallah Isparta’da üretimi artıracağız, daha çok kişiye iş imkanı sunacağız” diye konuştu.