Isparta Akadder Başkanı Havva Saraç,  "Taksim'de Kadınlar Günü bahanesiyle toplanıp her yıl İslamiyet'e ve Müslümanlara saldıran çirkin kalabalık bu yıl da ezanlarımıza saldırdı.  Şair Mehmet Akif "Bu ezanlar ki şehadeti dinin temeli" der. Dinimizin en gür sesi, sembolü olan ezanlarımızı susturmak isteyen zihniyet İslamiyet'e karşı ise şayet hangi din adına bu rezaleti yapmaktadırlar merak ediyoruz. Dinsizlik, ateizm adına mı yoksa feminizm adına mı düdük ve ıslık sesleriyle ezanlarımızı protesto ettiler. Bu şuursuz kalabalığın çirkin hareketini tel'in ediyor, tekrarlanmamasını umut ediyoruz. 

Kadınları ziyadesiyle sömüren modern, Batı zihniyetinin ve feminizmin kadın haklarını savunmak gibi bir derdi yok. Kadınları paravan yaparak İslamiyet'e vurmanın araçlarından biri haline getirdikleri kadınlar günlerinde içlerindeki İslam düşmanlığını en korkunç haliyle dışlarına vurmaktalar" dedi. 

Isparta İyilikder Başkanı Ramazan Toker, "Bu rezalete hiçbir zaman sessiz kalmayacağız" dedi. 

"Ezanları susturmak, başörtülüleri Arabistan'a kovmak isteyen, sarhoş pilotla başörtülü rehberlikçiyi aynı oranda tehlikeli bulan karanlık zihniyetler şunu kafasına iyice bir soksun ki bu vatan ezanlar, selalar, tekbirlerle düşmanların elinden kurtarıldı. Ağzındaki ıslıkla, elindeki kadehlerle tüm değerlerini teslim etmek isteyenlerin paşa gönlüne bırakmacak kadar uyanığız, sonuna kadar savunmakta kararlıyız."

Cahiliye döneminin müşrikleri de okunan ayetleri kesmek maksadıyla benzer gürültüler yapmışlar. Allah-u Teala ayetiyle onları susturmuştur: "Onlar ağızlarıyla Allah´ın nûrunu söndürmek istiyorlar. Halbuki kâfirler istemeseler de Allah nûrunu tamamlayacaktır."ifalerini kullandı.ISPARTA