Cep telefonu ile bulundu

 

Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, makamında basın mensupların kabul ederek kayıp olan Yılmaz Uçar hakkında basın açıklaması yaptı. Şaşmaz açıklamasında “Isparta"nın Yenişarbademli İlçesi nüfusuna kayıtlı 2 çocuk babası Yılmaz Uçar (47), Pazartesi günü sabah saatlerinde evden çıkması ve bir daha eve dönmemesi üzerine aile tarafından 156 Jandarmaya ihbarı sonucu Valilikçe olaya el koyduk.

 

Kayıp olan Uaçr"ın bulunmasında Jandarma, Emniyet, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Eğirdir ETÜDOST Arama Kurtarma Derneği Ekipleri arama faaliyetlerinde bize yardımcı oldular. Çalışmalar neticesinde bugün kayıp olan şahıs yanındaki cep telefonunun açık olması dolayısıyla Jandarma ekiplerinin gayretleri ile bugün 05.00-06.00 saatleri arasında Aksu-Yenişarbademli arasında ilk belirmelere göre donarak öldüğü tespit edildi. Adli Tıp raporun ardından ölüm sebebinin ne olduğu anlaşılacak.

 

Bu kısa zaman içerisinde cesedin bulunmasında bizimle beraber çalışmalarını sürdüren tüm ekiplerimize Valilik adına teşekkür ederiz” dedi.