Beraberindeki heyetle birlikte önce devlet tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Zikrullah Erdoğan, daha sonra hane ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti.
Vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını yerinde dinleyen Kaymakam Erdoğan, herkesin derdine elinden geldiğince yardımcı olacağını söyledi.
İleydağı Köyünde devlet tarafından yapılan çalışmaları yerinde görme imkanı bulduklarını ifade eden Uluborlu Kaymakamı Zikrullah Erdoğan; “Bu gün ilgili çalışma arkadaşlarımızla birlikte İleydağı Köyümüzü ziyaret ettik. Hem yapılan çalışmaları yerinde inceledik hem de köyümüzün sorunlarını ve eksikliklerini yerinde gördük. Arkasından hane ziyaretlerinde bulunarak vatandaşın sorunlarını bire bir dinledik. Herkesin derdine elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız. Kaymakamlığımız,  yani devletimizin kapısı vatandaşımıza her zaman açıktır. Amacımız köyde yaşayarak üretim yapan ve milli ekonomiye katkı sağlayan vatandaşımızın hayat standardını yükseltmektir.” diye konuştu
,