Ak Parti Isparta Milletvekili adayı Doç.Dr.Suat Kolukırık'tan şok iddia.. Kolukırık bugün seçim çalışmaları için gittiği Aydoğmuş kasabasında bir kahvehanede konuşma yaptığı sırada Chp milletvekili adayı Ali Haydar Öner'in seçim otobüsüyle kahvehanenin önünde kasıtlı olarak durduğunu ve otobüsün müzik sesini yükselttiğini böylece kendisini engellemeye çalıştığını iddia etti.

  Daha sonra kahvehaneye 20-30 kişilik bir ekiple adeta baskın yapıldığını ve programının zorla iptal ettirildiğini iddia eden Kolukırık, bu duruma tepki gösteren kahvehane sakinleri olayı şiddetle kınayarak, kahvehaneyi terk ettiklerini ve kahveden çıkan birçok sakinin bu zihniyete asla oy vermeyeceğiz dediklerini söyledi.

Kolukırık, ''biz asla kavgacı taraf olmayacağız, bu olayı şiddetle kınıyor, konuyu kamuoyunun takdirine bırakıyorum'' dedi.

-------------------------------------------------------

12 Haziran milletvekili genel seçimleri yaklaştıkça siyaset arenası ısınmaya devam ediyor.

Ak Parti İsparta Milletvekili adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık gündem'e şok bir iddia atarak seçim çalışmasının CHP milletvekili Ali Haydar Öner tarafından engellenmeye çalıştığını söyledi.

Kolukırık geçtiğimiz gün seçim çalışmaları için gittiği Keçiborlu'nun Aydoğ-muş kasabasında bir kahvehanede konuşma yaptığı sırada CHP milletvekili adayı Ali Haydar Öner'in seçim otobüsüyle kahvehanenin önünde kasıtlı olarak durduğunu ve otobüsün müzik sesini yükselttiğini böylece ken-

disini engellemeye çalıştığını iddia etti.
Kolukırık seçim çalışmalarına yapılan saldırıların bununla da sınırlı olmadığını belirterek kahveye gittiğinde belediye çalışanlarının gelerek bu kahvede konuşamazsınız burası belediyeye ait diye müdahale ettiklerini, kahvecinin ise yapılana izin vermeyerek 'bu kahvenin binası belediyeye ait fakat biz kiraladık. İsteyen herkes konuşma yapabilir" diyerek yapılan müdahaleye izin vermediğini ifade etti.
CHP'nin seçim çalışmalarına MHP'nin destek olduğu gibi bir görüntü sergilendiğini söyleyen
Suat Kolukırık, daha sonra kahvehaneye 20-30 kişilik bir ekiple adeta baskın yapıldığını ve programının zorla iptal ettirildiğini iddia etti. Kolukırık, bu duruma tepki gösteren kahvehane sakinlerinin olayı şiddetle kınayarak, kahvehaneyi terk ettiklerini ve kahveden çıkan birçok sakinin bu zihniyete asla oy vermeyeceğiz dediklerini söyledi. Kolukırık, "biz asla kavgacı taraf olmayacağız, bu olayı şiddetle kınıyor, konuyu kamuoyunun takdirine bırakıyorum" dedi.