Yalçın Baysan Grup bünyesinde Migros Kavşağı yakınında konumlanan Kule 246 Projesi hayata geçiyor. 7 blok, 731 daire ve 10 ticari dükkanın olduğu projenin 24 ayda tamamlanması bekleniyor. Daireler 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

24 AYDA TAMAMLANACAK

Yalçın Baysan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Baysan, inşaat faaliyetlerinin başlamasıla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Yolumuza hız kesmeden devam ediyoruz. Hiçbir zaman modası geçmeyecek bir iş kolunda çalışıyoruz. Yalçın Baysan Grup olarak kendi arsalarımız üzerinde projeler inşa ettiğimiz için ulaşabilir fiyatlarda konutlar üretiyoruz. Ayrıca hem iş hayatını hem huzurlu bir yaşamı bir arada sunduğumuz, ulaşım kolaylığı ve lokasyonuyla da dikkat çeken Kule246 projemizi hayata geçirdik. Kule vincimizin kurulmasıyla inşaat faaliyetlerimiz hız kazanmıştır. Gönül dostlarımızın katılımıyla dualarla harfiyat kazımız başlamıştır.

Önümüzdeki 15 gün içinde temelimizi atma hedefindeyiz. Siz değerli dostlarımızı temel atma töreninde yanımızda görmekten mutluluk duyarız."

MEMUR-SEN VE SDÜ KONTENJANINA İLGİ

Öte yandan Yalçın Baysan Grup'un Memur-Sen ile yaptığı anlaşma kapsamında özel indirim uyguladığı 200 daireye yoğun ilgi oldu. Memur-Sen kontenjanları kısa sürede tükendi. Yalçın Baysan Grup ile SDÜ Rektörlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında akademisyenler ve idari personel için ayrılan 200 konut konenjanın satışına devam ediliyor. Sınırlı sıyadaki SDÜ kontenjanı için acele hareket edilmesi isteniyor.