Ziyaret için Isparta Işıkkent Proje İmam Hatip Lisesi Müdürü Cavit Güleç ve Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Sezgin ile birlikte organize olan gençler ,baba Hüsrev Gürdal’ın Sav Kasabasındaki evine gittiler.


BAŞARILI ÖĞRENCİYİ GÖRÜNTÜLÜ ARAYIP ÖZEL OLARAK TEBRİK ETTİ ! 
 Ziyaret öncesinde Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’i de arayıp, yapacakları ziyaret ve   Ahmet Said Gürdal’ın başarısı hakkında bilgi veren gençler , Özel adına , Gürdal’a hediyeler de götürdüler. Ziyaret sırasında gençleri görüntülü olarak arayan Milletvekili Recep Özel , LGS Sınavında %0.29 luk derecesiyle önemli bir başarıya imza atan Ahmet Said Gürdal’ı tebrik etti.

 Başarı dileklerini iletip , İmam Hatipli olmanın kıymetini anlatan Özel , “ Asım’ın nesli sizlersiniz , sağına soluna bakmadan , vatanı milleti ve dini için ben varım diyen gençlik sizlersiniz. Bugün Ülkemizin başında sizler gibi İmam Hatip Mezunu olan , tüm dünya Müslümanlarının umudu olmuş bir Cumhurbaşkanımız var ! Günü geldiğinde inşallah sizleri de önemli mevkilerde hizmet ederken görmek istiyoruz. Şimdi Ispartamızda , Fen ve Sosyal Bilimler programı uygulayan iki tane proje İmam Hatip Lisemiz , bir tane de sınavsız öğrenci alan ancak yine Fen ve Sosyal Bilimler programı uygulayan İmam Hatip Lisemiz var. Sizin gibi başarılı öğrencilerimizi Fen ve Bilimin ahlak ve maneviyatla buluştuğu bu okullarımızda görmek isteriz “ dedi.

Ahmet Said Gürdal ‘da ailesi ile birlikte tercihlerinin bu yönde olacağını belirterek Recep Özel’e gösterdikleri nezaket ve ilgiden dolayı teşekkür etti. 
Ayrıca , Isparta’ya geldiğinde görüşmek için de sözleşen Özel ve Gürdal , Gürdal’ın yaklaşan doğum gününde de birlikte olmak için anlaştılar.
Ziyaret sırasında Eski Okulundan öğrencisi olması münasebetiyle Ahmet Said Gürdal’ı yakından tanıyan Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Sezgin ve baba Hüsrev Gürdal arasında samimi görüntüler ortaya çıktı. 

Işıkkent Proje İmam Hatip Lisesi Müdürü Cavit Güleç’te , sağlayacağı avantaj ve güzellikleri anlatarak , Ahmet Said Gürdal’ı okulunda görmekten duyacağı memnuniyeti ifade etti. 


Renkli görüntülere sahne olan ziyaret , hatıra fotoğrafı çekimleri ile son buldu.