Türkiye'de dondurmayı sokak kültüründen kafe kültürüne taşıyan Mado, bugün ülke genelinde hizmete giren 4 şubesinden birini Isparta'da açtı.

Iyaş Park Alışveriş Merkezi'nde hizmete giren Mado Cafe Isparta Şubesi'nin yatırımcılığını üstlenen Halim Orhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 25 kişilik personeli ile Isparta'ya en kaliteli, leziz ve hijyenik hizmeti vereceklerini belirtti.
 

Orhan, Mado Cafe'de Kahramanmaraş dövme dondurmasının yanı sıra dünyanın çatal bıçakla yenilen ilk dondurması olan geleneksel Mado kesme dondurma, meyveli dondurma çeşitleri, özel dondurmalı kup ve waffle çeşitlerinin olduğu dondurma köşesinde, Mado dondurmalarının çok farklı ve renkli şovlarla sunulacağını kaydetti.

Sadece dondurma ile sınırlı kalmadıklarını belirten Orhan, Ispartalılara kahvaltıdan tatlıya tüm çeşitlerin yer aldığı geniş mönü seçenekleri sunduklarını bildirdi. Mado Cafe'nin iş toplantıları, özel kahvaltılar, alışveriş sonrası molalar için ideal bir adres olduğunu belirten Orhan, damak tadına düşkün tüm insanları Mado Cafe'ye beklediklerini kaydetti.

Halim Orhan, bugün açılan yeni şubelerle Mado Cafe sayısının 270'e ulaşacağını bildirdi.