MANŞET GAZETESİ RENKLENDİ, ISPARTA’YA YENİ BİR RENK KATACAK

2005 yılında yayın hayatına başlayan Isparta’nın yerel gazetelerinden Manşet Gazetesi, renklendi.

Isparta’nın en genç yerel gazetelerinden biri olan ve 2005 yılında yayın hayatına günlük olarak başlayan Manşet Gazetesi, bundan böyle renkli baskısıyla okuyucularla buluşacak.

Gazetenin ilk renkli sayısı bugün çıktı. Sayfa sayısını 6’dan 8 sayfaya yükselten Manşet Gazetesi, İmtiyaz Sahibi Hakan Yaman, Sorumlu Müdür Bahadır Kodaloğlu, Reklam Abone Sorumlusu Yasin Şişman, muhabirleri ve köşe yazarları ile Isparta’da yayına başladığı ilk günden itibaren ilkeli ve dürüst yayın anlayışıyla yoluna devam edecek.

ŞAKAYI GERÇEĞİ DÖNÜŞTÜRDÜK
Meslekte 25 yılını geride bırakırken, bu meşaketli yolda çok sıkıntılar çektiğimizi biliyorum. teknolojinin olmadığı dönemlerde daktilo ile hazırlanan gazetelerimizde fotoğraf kullanma imkanımız bile kısıtlıydı. Bugün geldiğimiz anında habere ulaşabilecek kadar hızlı. teknolojinin imkanlarından faydalanarak hem kendimizi hemde gazetelerimizi yenileme imkanı bulduk. Isparta’da yayın yapan 15 yerel gazetenin de zaman içerisinde kendisini yenilemesi, okuyucusuna daha farklı ve güzel bir gazete sunması yönündeki gayretlere bizde katılmak adına bugünden itibaren gazetemizin sayfalarını artırarak renklendik.

Günlerdir gazetemizde bunun şaka olmadığını söylerken özellikle 1 Nisan tarihini tercih etmemizin altında da küçük bir espri yatıyordu. Bugün 1 Nisan bir çoklarımız birbirimizi şakalayacağız ama biz şakayı gerçeğe dönüştürme adına gazetemizi renklendirerek sayfa sayımızı artırdık, önümüzdeki günlerde farklı hizmetlerimiz ile kamuoyunun karşısına çıkacağız.

Bu aşamada bizlere destek olan, gelişmemize ve renklenmemize katkıda bulunan başta tüm okuyucularımız olmak üzere, mutfakta çalışan gazetemizin çok değerli personeline, gazetemizin baskısında emeği geçen Milenyum yayıncılık çalışanlarına, renk ayrımını yapan Karınca grafiğe, gazetemize reklam vererek hem bize destek olan hemde reklama önem veren değerli hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunar, yeni yayın döneminin tüm çalışanlarımıza ve Ispartamıza hayırlar getirmesi temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunarım.  

Hakan YAMAN