MEHMET ALDEMİR / ÇALIŞMA-DEĞERLENDİRME RAPORU

12 Haziran 2011 Genel Seçimleri için yaptığımız çalışmalar ilimiz, ilçelerimiz ve Ankara’da yüksek tempoda sürmektedir.

Geçtiğimiz süreçte tüm teşkilatlarımız ziyaret edilmiş, sorunlar dinlenmiş ve hem yerel sorunlar hem ülke meseleleri üzerine kendi projelerimiz anlatılmıştır.

Meselelere getirdiğimiz çözüm önerileri ilgi ile karşılanmış, memleketimize ve milletimize hizmet için çalışma gayretimizdeki samimiyetimiz teşkilatlarımızda heyecan uyandırmıştır.

Akabinde temayül yoklamasında, verdikleri destek ile bizi, milletvekilliği, bürokratlık, teşkilat yöneticiliği gibi mühim görevler icra etmiş ağabey ve kardeşlerimizin hemen ardından en çok oy alan aday yapmaları ile onurlandırmışlardır.

Bu süreçte başından beri bilinçli bir şekilde sergilediğimiz “siyaset terminolojisi”, “biz kavramı” ve “hizmet odaklı siyaset anlayışı” tüm çevrelerde kabul görmüştür.
Çalışmalarımız ve tarzımız parti yöneticilerimiz tarafından da takdirle karşılanmaktadır.

Bu tespitlerimiz bize, yürüdüğümüz yolun doğru olduğunu göstermektedir.
Önümüzdeki süreçte, “halkın içinde, kapısı açık, alnı açık, gönlü açık vekil” olmak çabamız çerçevesinde tüm halkımızla buluşmak, hasbıhal etmek, fikirlerini almak ve kendi düşüncelerimizi bire bir izah etmek gayreti içinde olacağız. Oluşacak ortak akıl Isparta’mız için yapacağımız hizmetin yürüyeceği yolu aydınlatacaktır.

Siyaset anlayışımız doğrultusunda bilgilendirme ve değerlendirmelerimizi paylaşmaya devam edeceğimizi bildirir, önümüzdeki seçimlerin memleketimiz için hayırlı olmasını dilerim.

Mehmet ALDEMİR
Ak Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı
0533 738 60 33
[email protected]
www.mehmetaldemir.com