Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Teşkilatı Cumartesi günü Isparta Oteli’nde parti yöneticileri ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıya MHP İl Başkanı İsa Yalçın, MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala, MHP Isparta Seçim Komisyonu Başkanı İzzettin Dikmen, MHP Eski  Isparta Milletvekili Mustafa Zorlu, Kadın Kolları Başkanı Aygül Ceyhan, ve partililer katıldı.

     Toplantıda ilk olarak konuşan MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala, 12 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu ifade etti. Pala, “Biz MHP olarak demokrasiye özgürlüğe inanan insanlarız” dedi.

     Pala, sözlerine şöyle devam etti:  “MHP olarak 12 Haziran 2011 de yapılacak olan genel seçimlerin önünde değerlendirme, istişare yapmak için burada toplandık. Önümüzde yapılacak seçimlerin çok önemli, çok ciddi Türk milletinin geleceğini de önemi olacak seçimdir. Kendini Türküm diyen Türkiye’de yaşayan insanların bir değerlendirme yapıp mevcut 8 yıllık iktidardan bu güne kadar yaptıkları ortada.  Seçilirler de yapacakları ortada. Burada bir değerlendirme yapılacak. MHP olarak Sayın Genel başkanımızın 28 Ocakta Türk milletine seçim beyannamesi açıklamıştır. Bu 17 sayfalık beyannamede eğitimden, sağlığa, tarıma kadar Isparta halkının Türk milletinin okuyup değerlendireceği beyannamedir. Biz MHP olarak demokrasiye özgürlüğe inanan insanlarız.

     Hedefimiz iktidardır. Ağır ve emin adımlarla ilerliyoruz. Bu hareket sıradan bir hareket değildir. Bizler ülkücü hareketin mensupları Türk milletin kendisiyiz. Bizler iktidar olmak için sizlerden Isparta halkından yardım ve destek istiyoruz.”

DESTEK İSTİYORUZ

     MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın AK Parti’nin yeniden iktidara gelecek hizmet yapmadığını belirterek“ 12Haziranda biliyorsunuz çok önemli seçim var. Bu seçim Türkiye’nin kader seçimidir. Bu ülkede geçmişinden bu güne bakıldığı zaman 9 yıldır iktidar şansı verilen Ak Partinin 9 yıl boyunca yaptığı icraatlarla bir daha iktidara gelmek için hak edecek hizmet yapmadığı gibi ciddi yolsuzluk ve fakirleşme başlamak üzere olduğu bir ülke bıraktılar” dedi.

ÇOK ÖNEMLİ BİR KADER SEÇİMİ VAR

     “Bu ülkede kardeşliğin, huzurun bozulmaması için çok önemli bir kader seçimi var diyen Yalçın, “ 42 yıllık Türk milletine hizmet etmek için var olan gücüyle çalışmış ve hiçbir leke olmayan ve tek başına iktidarı hak ettiği halde gelemeyen MHP 28 Ocak tarihinde seçim beyannamesiyle Türk milletiyle yeni bir sözleşmeyle harekete geçti.12 Hazirandaki seçimlerde çıkacak sonuçların Türkiye’de örnek sonuçlar çıkarmış Isparta’nın yeni örnek davranışlara imza atmak açısından destek istiyoruz. 2023 de lider ülkeyi hedefleyen Milliyetçi Hareket Partisine destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

HER ZAMAN DESTEK VE YARDIMCI OLURUZ

     Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Kınay ise kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu:“Bizler Isparta’da uzun yıllar muhtarlık yapıyoruz. Bizler el birliği, güç birliği gerekli desteği sağladık. Isparta’ya gelecek hizmetler konusunda her zaman destek ve yardımcı oluruz.”

DİKMEN; “12 HAZİRANDA İKİNCİ BİR 29 MART ZAFERİ İSTİYORUZ

     Son olarak konuşan MHP Isparta Seçim Komisyonu Başkanı İzzettin Dikmen ise seçimlerin önemi üzerinde durarak şöyle konuştu:“12 Haziran seçimleri Türkiye’de tekrarı olmayan kazası edilemeyecek olan bir seçim. Isparta halkının 12 Haziranda 8 senedir Türkiye’nin kaynaklarını kurutan bu iktidarı artık dinlendireceği inancı içersindeyim. MHP’nin seçim beyannamesiyle MHP bu seçimlere çok ciddi ve samimi olarak Türk milletin beklentilerine cevap veren bir seçim beyannamesiyle çıkıyoruz. Bizde bu iddianın arkasındayız.

    Şunu söylemek gerekirse Bu kadar hakki olan, bu kadarda haklı çıkan ve bir o kadar da hakkı yenen Türkiye’de Milliyetçi Hareket Partisi dışında bir siyasi organizasyon yoktur diye düşünüyorum. MHP Türk siyasetinin ana damarıdır. 12 Haziranda ikinci bir 29 Mart zaferi istiyoruz” dedi.