İki gün önce Mhp Kadın kolları başkanlığına atandığı ve bunun şimdilik kimseye duyurlmadığı söylenen Dilek Günaydın, dün Çünür'deki Hıdrellez etkinliklerinde Mhp Kadın kolları başkanı diye takdim edildi.

Çünür Mahalle Muhtarı Kadriye Bilgiç ve hayırseverlerin katkılarıyla iki yıldır geleneksel olarak yapılan Hıdırellez Şenliklerinin konukları arasında Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve Günaydın’ın eşi Dilek Günaydın da yer aldı.

DİLEK GÜNAYDIN ''MUHTAR'IN DAVETİ ÜZERİNE GELDİM''

Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç’in daveti üzerine şenliklere katıldığını belirten Dilek Günaydın şunları söyledi. “Çünür Mahalle Muhtarımız Kadriye Bilgiç hanımefendinin düzenlediği Hıdırellez Şenlikleri dolayısıyla buradayız.

İki yıldan buyana geleneksel olarak yapılan şenliklere katılmaktan dolayı memnun oldum. Buradan tüm halkımızın hıdırellez şenliklerini kutluyorum.

Ayrıca bilindiği gibi Pazar günü Anneler Günü. Dinimiz açısında da önemli bir yere sahip olan ve “cennet annelerin ayakları altındadır.” Düsturu ile yaşayan bir toplumun fertleri olarak Anne olmaktan gurur ve onur duyuyorum.

Bu vesileyle de Türk halkı başta olmak üzere tüm Ispartalı annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.”dedi. Dilek Günaydın ayrıca tüm annelere karanfil ve fular takdim etti.