Milletvekili Özel, vatanın bölünmez bütünlüğü için gece-gündüz demeden çalışan polis teşkilatının Türk milleti için iftihar tablosu olduğunu söyledi. AK Parti Isparta Milletvekili, , seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve YSK Temsilcisi Recep Özel, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. Türk polis teşkilatının 174 yıl şan ve şerefle dolu bir mazisinin olduğuna dikkat çeken Milletvekili Özel, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin huzuru için gece gündüz demeden çalışan polislere ne kadar teşekkür edilse az olduğunu söyledi.

Polislerin Türk milleti için bir iftihar vesilesi olduğunu kaydeden Milletvekili Özel, ülkenin ve milletin birliği, beraberliği ve güvenliği için en aziz varlıklarını feda eden şehitleri rahmetle, gazileri minnet ve şükranla andığını ifade etti. Polislerin necip Türk milletinin gönlünde ayrı bir yeri olduğunu vurgulayan AK Parti Milletvekili Özel, “Ülkemize içerden ve dışardan yapılan tüm tehditlere karşı polisimiz her zaman cansiperane görev yapmıştır. Özellikle 15 Temmuz’da başarısızlıkla sonuçlanan hain kalkışma esnasında polislerimiz üstün bir çaba sarf etmiştir.

Kalkışmanın başarısızlıkla sonuçlanmasındaki gayretleri takdire şayandır. Bu nedenle yeryüzündeki hiçbir güç devletimizin bekasına, milletimizin istikbaline engel olamayacaktır” diye konuştu. Mesajında terörle mücadelede şehit olanlara rahmet dileyen, gazilere sağlıklı bir hayat dileyen Milletvekili Özem, “Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutluyorum.

Bu anlamlı gün dolayısıyla aziz Şehitlerimize Allah'tan rahmet, halen görevi başında bulunan teşkilatımızın her kademesindeki fedakar ve cefakar çalışanlarına, aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum” dedi.