Orman Bölge Müdürü Mehmet Sait Yorulmaz ile Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Bahar, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Isparta Orman Bölge Müdürü Mehmet Sait Yorulmaz, ülke genelinde ağaçlandırma çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, ''Geçen yıl Isparta'da ciddi anlamda ağaçlandırma ve rehabilitasyon çalışmalarımız oldu. Önümüzdeki yılda da bu çalışmalarımız devam edecek'' dedi.
Isparta Orman Bölge Müdürlüğü ile her türlü ortak çalışmaya hazır olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise ''Bizi yönlendirebileceğiniz alanlar olursa belediye olarak biz bu bölgeleri ağaçlandırabilir, bu noktada sizlere yardımcı olabiliriz. Belediye olarak ağaçlandırmaya önem veriyoruz. Ağaçlandırma noktasında kendimize bir hedef koyduk ve bu hedefimize de emin adımlarla ilerliyoruz'' diye konuştu.
Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Bahar, Başkan Günaydın'ı yaptığı ağaçlandırma çalışmaları dolayısıyla ''fahri ormancı'' olarak gördüklerini belirterek, şehre yaptığı ağaçlandırma çalışmalarından dolayı teşekkür etti.