Keçiborlu İlçesi"ne bağlı İncesu Beldesi yakınlarında önceki gün saat 03.00 sıralarında, Burdur istikametinden Afyonkarahisar istikametine seyir halindeki 34 PP 3323 plakalı yolcu otobüsü yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile devrildi.

    Kazada otobüs şoförü Tahir Kara ile birlikte 35 kişi yaralandı. SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Isparta Devlet Hastanesi ve Gülkent Devlet Hastanesi"ne kaldırılan yaralıların isimleri şöyle; “Behice Özkur, Vedat Topaloğlu, Zeynep Özel, Banu Kocagöz, Ayşe Mutlu, Saime Özdemir, Mehmet Harun Akalı, Japonya uyruklu Jessica Hanyan Chıv ve Keri Jordan Vendll, Aylin Maviengin, Ayşe Büyükyıldırım, Elif Gül Tellioğlu, Nazmi Tellioğlu, Numan Torun, Fatih Akyüz, Tuba Çetin, Esin Dal, Hakan Toprak, Işın Bayındır, Perin Özkan, Ömür Cengiz, Banu Akçaoğlu, Anıl Yalçın, Hüseyin Özer, Emine Akagündüz, Banu Aşçı, Aylin Koza, Pınar Yediz, Hasan Yıldız, Ayhan Yalçın, Şevket Yunus Koç, Fatma Aydın, Zuhal Coşar ve Serkan İpek.” Kaza ile ilgili olarak yaralılardan Saime Özdemir (35) Antalya"daki tatil sonrası İstanbul"a döndüğünü söyleryerek, “Seyir halinde iken, otobüs yalpalamaya başladı.

   Şoför hakimiyetini kaybetti. İki üç defa yolda sağa sola savrulduk. Sonra otobüs yoldan çıktı ve devrildik. Devrildikten sonra otobüs tekrar düzeldi. Ben camdan fırlamışım. Olaydan yarım saat sonra bizi kurtarmaya geldiler. Herkes 'Yardım edin' diye bağırıyordu" dedi.