Isparta S.S. 18 Nolu Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinden üniversite öğrencilerine yönelik olarak vize sınavlarında özel seferler düzenleniyor.

Konuya ilişkin olarak açıklamada bulunan Isparta S.S. 18 Nolu Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Daşdöner; “Malum vize sınavları başladı. Öncelikle üniversite şehri, öğrenci şehri olan Isparta’da bulunan tüm öğrenci kardeşlerimize başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin.

Biz halk otobüsleri olarak seferlerimizi sıklaştırdık. Hiçbir öğrencimizin mağdur olmaması için sınav saatlerinde yoğunluğa göre gerekirse ek seferler koymaktayız. Ayrıca üniversite yerleşkesinde kütüphanede çalışan öğrencilerimiz var. Kütüphaneden yararlanan öğrencilerimiz var. Buradaki öğrencilerimizin rahat ve huzurlu bir şekilde ders çalışabilmesi için gece yarısı saat 12 ila 1’de ve aynı şekilde sabah 5 ila 6’da kütüphane seferlerimiz var. Öğrencilerimiz yurduma nasıl ulaşırım, şehir merkezine nasıl ulaşırım kaygısı duymadan rahatlıkla huzur

içerisinde derelerine çalışabilirler. Tekrar başarılar diliyorum” diye konuştu./İbrahim Demirayak