​​​​​​​Belediye Başkanı Başdeğirmen’in isteği üzerine Otogar esnafına Yeni Otogar Projesi inşaatı gezdirildi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, istişareye açık, her fikir ve görüşün değerli olduğuna ilişkin bir yönetim tarzı ortaya koyuyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatı üzerine Çünür’de yapımı yarım kalan Yeni Terminal inşaatı mevcut Otogar esnafına gezdirildi. Otogar’da şehirlerarası ulaşım hizmeti veren işletme temsilcileri, Belediye Meclis üyelerinin nezaretinde Çünür’deki Yeni Terminal inşaatını gezdiler.

Pamukkale Turizm Genel Müdürü Musa Macit, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e esnafa değer ve önem verdiği için teşekkür ederek “Çünür’de başlanılan ve şu anda önemli bir aşamaya gelen Yeni Terminal Projesi’ni ilk kez görüyoruz.

Bugüne kadar bize danışan, soran, fikrimizi merak eden olmadı.

Otogar esnafı olarak buraları canlandıracak ve yaşatacak olan bizleriz. Ancak bizim fikrimiz alınmadı, bize sorulmadı. Şimdi Şükrü Başdeğirmen başkanımız bize önem verdi ve davet etti. Buraları gezdik, fikirlerimizi söyledik, eksiklikleri söyledik. Hepimizin amacı Isparta için bu tesisi çalışır tutmak. Atıl kalsın istemeyiz” diye konuştu.