29 Mart yerel seçimlerinde seçim kaybeden Nuri Uzaktaş Cumartesi Günü ilk kez Ak Parti Mayıs ayı danışma kurulu toplantısında görüldü. Toplantıya yalnız geldiği görülen Uzaktaş'ın toplantı boyunca hiç konuşmadığı dikkat çekti.

Ak Parti’de Şimdi ‘Hesap verme’ Zamanı

Ak Parti Isparta İl Başkanlığının Aylık İl Danışma Meclisi Toplantısı önceki gün gerçekleştirildi. Eğirdir Yolundaki İpek Mobilya Düğün Salonunda saat 11.30’da başlayan toplantıya; Partinin Milletvekili Recep Özel, İl Koordinasyon Milletvekili ve Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, İl Başkanı Osman Zabun ve yönetim kurulu, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak ve Yönetim Kurulu, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yöneticileri, İlçe, Belde Başkanları ve yöneticileri ile İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve çok sayıda partili katıldı. 

TOPLANTIYA İLGİ AZ OLDU
Ak Parti Aylık İl Danışma Meclisi Toplantısında dün ilginç görüntüler de yaşandı. Zira, seçim öncesi yapılan toplantılarda salon tıklım tıklım dolarken, dünkü toplantıya ilginin az olduğu dikkat çekti.

ZABUN; “GÖREV BANA TEVDİ EDİLDİ”
Toplantıda ilk konuşmayı yapan İl Başkanı Osman Zabun, bazı yerlerde seçimleri kaybetmelerine rağmen, dimdik ayakta çalışarak yollarına devam edeceklerini söyledi. Zabun konuşmasında; “Bilindiği gibi İl Başkanımız Nuri Uzaktaş’ın Belediye Başkan adayı olması nedeniyle il başkanlığı görevi bana tevdi edilmişti. Bizde o günden bu güne yeni bir liste oluşturarak çalışmalarımıza başladık ve devam ediyoruz.

SEÇİMLERİ KAZANMAK İÇİN ÇABAMIZI ORTAYA KOYDUK
30 Mart’ta çok önemli bir seçim yaşadık. Bu yapılan yerel seçimlerde içinde il merkezimizin de bulunduğu bazı ilçelerimizde seçimleri kaybettik. Bazılarında ise kazandık. Örneğin; CHP’nin kalesi olarak bilinen Keçiborlu’da belediye başkanlığını partimiz kazandı. Toplamda 11 Belediye Başkanlığı kazandık. İlimizdeki tüm belediyeleri almak için teşkilat olarak şahsımdan, kadın kolları ve gençlik kollarına kadar tüm birimlerimiz her türlü çaba ve emeği ortaya koymuştur. Ben buradan kendilerine teşekkür ediyorum.

ÇALIŞMALARA BAŞLADIK
Artık yerel seçimler geride kalmıştır. Şimdi önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve ardından genel seçimler var. Bu çok önemli iki seçim için çalışmalara şimdiden başladık” dedi.

KAZANAN BELEDİYE BAŞKANLARINA PLAKET
AKP’nin Danışma Meclisi Toplantısında daha sonra sırasıyla; Milletvekili Recep Özel, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, İl Koordinasyon Milletvekili ve Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ve diğer yöneticiler birer konuşma yaptılar. Toplantı sonunda ise; Milletvekili Hüseyin Samani tarafından Isparta’da seçimi kazanarak göreve gelen Belediye Başkanlarına teşekkür plaketi takdim edildi.