Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ Kampanyasına desteği tüm hızıyla devam ediyor.
 
‘Evde Kal Isparta’ çağrısına uyan tüm vatandaşlara teşekkür eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “Dünya ülkeleri ve Ülkemiz olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bundan sonraki süreç Koronavirüs öncesi ve sonrası olarak konuşulacak. Virüsün ülkelere çok büyük etkisi oldu. Hatta gelişmişlik düzeyi yüksek ülkelerde bu etkinin daha fazla olduğunu gördük. ABD ve gelişmiş Avrupa Ülkelerinin salgın karşısında zor durumda kaldığını gördük.


BAŞDEĞİRMEN, “KAMPANYAYA DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Koronavirüs nedeniyle çok sayıda vatandaş mağdur oldu ülkemiz de bu virüsten olumsuz etkilendi. Bazı işyerlerinin kapanması, vatandaşlarımızın işsiz kalması ile sıkıntılı günler başladı. Bu süreçte Cumhurbaşkanımız iki ayrı kampanya başlattı. Biz Bize Yeteriz adlı kampanya ile yardım ve bağış çağrısında bulundu. Şuanda vatandaşlarımız büyük bir teveccüh göstererek kampanyaya destek oluyor. Bir diğer kampanyada da iş adamlarımıza yardım kolileri ile işsizliğin olduğu bu dönemde destek olunması çağrısında bulundu. Bu çağrı doğrultusunda biz belediye olarak da vatandaşlarımıza yardım ulaştırıyoruz. Ben bu konuda desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“KORONAVİRÜSLE MÜCADELEDE İYİ DURUMDAYIZ AMA TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM”
Koronavirüsle mücadelede Isparta’nın büyük oranda iyi olduğunu ancak tedbirlerin elden bırakılmaması gerektiğini söyleyen Başkan Başdeğirmen; “Halkımızdan bizim bu mücadelemize destek olmalarını talep ediyorum. Havalar iyi oldu diye sokağa çıkmasınlar.

Virüsle mücadelenin en etkili yolu sosyal izolasyondur. Bizler ne kadar tedbir alırsak, kalabalık ortamlara ne kadar az gidersek bu virüse yakalanma riskimiz o kadar az. Ancak tam tersi yönünde hareket ettiğimizde virüse yakalanmama ihtimali yok. Bana gelmez demeyin. Tüm illerde olduğu gibi bizim ilimizde de virüs vakası var. Sayı olarak az ama tedbirlere uymadığımızda bu sayı artacaktır. Alınan tüm tedbirlere lütfen uyalım” dedi.