BUCAK BELEDİYESİ'NE KAYYUM ATANDI!

FETÖ/PDY Soruşturması kapsamında Belediye Başkanı Süleyman Mutlu’nun tutuklanmasının ardından Meclis Üyesi Yasin Uğur’un başkanvekili olarak atanmıştı. Önceki gün adli kontrolle serbest bırakılan başkanın tekrar göreve dönüp dönmeyeceği konuşulurken, Bucak Belediyesi’ne kayyum atandığı bilgisi, kamuoyunda şok etkisi yarattı. 

BUCAK BELEDİYESİ'NE KAYYUM ATANDI!

Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) Soruşturması kapsamında tutuklanan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu’nun önceki gün adli kontrolle serbest kalmasından sonra göreve dönüş yapıp yapmayacağı konuşulurken, kayyum ataması herkeste şok etkisi yarattı.

BUCAK BELEDİYESİ’NE KAYYUM ATANDI
Farklı kaynaklardan edinilen bilgiler doğrultusunda, Bucak Belediye’sine Başkanvekili olarak atanan Belediye Meclis Üyesi Yasin Uğur’un yerine kayyum ataması yapıldığı öne sürüldü.

KAYMAKAM BAYATA ATANDI
Kamuoyuna adeta bomba gibi düşen atama ile ilgili, Kayyum olarak Bucak Kaymakamı İsmail Bayata’nın atandığı bilgisi var, ancak ilgili kaynaklardan henüz resmi bir açıklama yapılmadı…

BAŞKAN MUTLU TUTUKLANINCA, BELEDİYE
MECLİS ÜYESİ BAŞKANVEKİLİ OLARAK ATANMIŞTI...

Bilindiği gibi, AK Partili Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, 24 Ekim 2016 tarihinde FETÖ/PDY Soruşturması kapsamında gözaltına alınmış ve yaklaşık bir ay tutuklu kaldıktan sonra önceki akşam adli kontrolle serbest bırakılmıştı.
Başkan Mutlu’nun tutuklu olduğu süreçte ise, Burdur Valisi Şerif Yılmaz tarafından, Bucak Belediye Meclisi Üyesi Yasin Uğur, Belediye Başkanvekili olarak atanmıştı. 

Feti KILIÇ / BURDUR (ÖZEL HABER)