Yalvaç ilçesine bağlı Sücüllü beldesinde başlatılan ''Temiz Çevre, Yeşil Sücüllü'' projesi kapsamında 5 bin fidan toprakla buluştu.
     Sücüllü Belediye Başkanı Şenel Özkanlı, fidan dikim töreninde yaptığı konuşmada, 2011 yılında beldede ağaçlandırma kampanyası başlattıklarını söyledi. Sücüllü beldesi ile Yalvaç ilçe merkezi arasındaki karayolu kenarlarına fidan dikimi yaptıklarını belirten Özkanlı, şunları kaydetti:
     ''Sücüllü'yü Yalvaç'a bağlayan 6 kilometrelik karayolu çift taraflı olarak ağaçlandırılacak. Çevre ve Orman Bakanlığı'ndan 5 bin adet tüplü çam fidanı, ıhlamur, akasya ve ladin fidanı temin ettik. Çevre ve Orman Bakanlığı belediyemizin talebini geri çevirmedi. 'Temiz Çevre, Yeşil Sücüllü' kampanyamız için Bakanlık, Manisa-Muradiye, İzmir-Ödemiş ve Torbalı, Eğirdir Orman İşletmeleri'nden toplam 5 bin adet civarında çam, ıhlamur, akasya, ladin fidanı temin etti. Bu fidanları Sücüllü - Yalvaç arasındaki 6 kilometrelik karayolunu çift taraflı olarak ağaçlandırma çalışmalarına başladık.''
     Belde içinde de ağaçlandırma çalışmaları yapacaklarını belirten Özkanlı, ''Amacımız beldemizin yıllardır ihmal edilmiş, bakımsız kalmış kesimlerini ve genel olarak da tüm beldemizin temiz, bakımlı olması bilincini yaygınlaştırmaktır. Bu amaçla temin edilen fidanları tüm belediye personeli arkadaşlarımızla beraber hemen toprakla buluşturuyoruz'' dedi.