Emniyet ekipleri ağacın altında bırakılan montun içerisinde bomba olma ihtimaline karşılık geniş güvenlik önlemleri aldı. Bir süre sonra ağacın altında unuttuğu montunu almaya gelen belediye temizlik işçisi herkese rahat bir nefes aldırttı ERTUĞRUL ENGİN Adliye Binası"nın önünde bulunan bir ağacın altında montunu bırakan Isparta Belediyesi temizlik işçisi emniyeti telaşlandırdı.

    Önceki gün belediye temizlik işleri elemanları Adliye binasının önünde çevre temizliği yaptı. Temizlik sırasında bir işçi montunu çıkararak adliye önünde bulunan bir ağacın önüne bıraktı.

     Temizlik işçisi bir süre sonra montunu koyduğu yerden almayı unuttu. Ağacın altında şüpheli bir biçimde duran mont emniyeti bomba olması ihtimaline karşı harekete geçirdi. Emniyet ekipleri montun içinde bomba olma ihtimaline karşı Adliye ve Öğretmenevi önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.

    Yol trafiğe kapatılarak caddeden geçmek isteyenler uyarıldı. Bir süre sonra montunu unuttuğu ağacın altından almaya gelen temizlik işçisi emniyet ekiplerine ve çevredekilere rahat bir nefes aldırttı.