Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü"nün cadde ve sokaklarda yapmış olduğu temizlik hem halkımız hem de Isparta"mıza ziyarete gelenler tarafından takdirle karşılanmakta.

   Bu temizliğe yeni bir ivme daha kazandırarak görüntü kirliliğini de kaybetmek için yeni bir çalışma başlattı. Özellikle TEDAŞ tarafından elektrik dağıtımı noktasında mahalle aralarına koymuş olduğu trafo binaları uzun süredir bakımsız kaldığından görüntü kirliliğine neden oluyordu. Temizlik İşleri Müdürlüğü bu görüntü kirliliğinin de ortadan kalkması için ellerini sıvadı. Şehir merkezinde bulunan tüm trafolar çeşitli figürlerle boyanarak hoş bir görüntüye kavuşması sağlanıyor.

   Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydemir, “Belediye Başkanımız Hasan Balaman"ın gerekli girişimlerinden sonra Temizlik İşleri Müdürlüğümüz sokak ve caddeleri temizlediği gibi trafolarında temizliğini üstlenmiş bulunmakta. Malumunuz olduğu gibi trafolarımız çirkin görüntüye sahipti. İşte bu görüntüyü gidermek için yeni bir uygulama başlattık. Ancak vatandaşlarımızdan şunu da rica ediyorum.

  Bütün trafolarımız yeniden boyanacak. Bu masraflar hepimizin cebinden çıkmaktadır. Bunların korunması için görevli arkadaşlarımıza yardımcı olmalarını istiyorum. Trafoların görüntülerini çirkinleştirecek bir eylem olduğunda bizleri haber verirlerse arkadaşlarımız gerekeni yapacaktır” dedi.