Belediye Başkanlığı olarak okul bahçelerini düzenleme çalışmaları kapsamında Uluborlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bahçesi kilit parke taşı ile kaplandı.

Eğitime destek olmayı belediye olarak görev bildiğini ifade eden Belediye Başkanımız Mehmet Aziz Tuna, "Uluborlu Belediyesi olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda okul bahçemizde yaklaşık 1500 m2’lik alanı kilitli parke taşı döşedik. İmkânlarımız çerçevesinde her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Eğitimde başarının desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitim verilmesini sağlamaktır. Okullarımızı modern bir görünüme getirerek, çocuklarımızın daha temiz, sağlıklı ve kaliteli bir öğretim görmelerini sağlamak için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz. Uluborlu’da eğitim gören çocuklarımız için belediye olarak bütün imkânlarımızı seferber edeceğiz. Çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

Çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Uluborlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Döker, " Okulumuzun bahçesinde tozdan ve çamurdan dolayı çocuklarımız sıkıntı çekiyorlardı. Belediyemizin okulumuzun bahçesine yaptığı kilitli parke taşı döşemesiyle hem çocuklarımız rahatça gezebilecek, hem de okulumuz temiz kalacak. Çalışmalardan çok memnunuz. Belediye Başkanımız Mehmet Aziz Tuna'a ve belediye personeline çok teşekkür ediyoruz" dedi.