Büyük Isparta Oteli'ni kiralayan lYAŞ'ın net kadar yerinde bir karar verdiği bir kez daha ortaya çıktı.

Büyük Isparta Otelini Isparta Belediyesinden 10 yıllığına kiralayan IYAŞ konsept ve kiralama çalışmalarına hemen başladı. Türkiye'nin önde gelen firmaları Büyük Isparta Oteli'nden yer kiralayabilmek için adeta sıraya girdi.

Edinilen bilgilere göre Büyük Isparta Oteli'nin giriş ve restaurant kısmı işyeri olarak kiralanacak. Starbucks, LC Waikiki gibi firmalar ile birlikte bir çok firmanın şimdiden IYAŞ Yönetimi ile görüşmelere başladığı ve bazı firmaların sözleşme imzaladığı gelen haberler arasında. Özellikle LC Waikiki firmasının Büyük Isparta Oteli'nden büyük bir alan kiralamak yoğun girişimlerde bulunduğu belirtiliyor.

Otelin giriş katı ile restaurant kısmında 6 işyerinin kiraya verileceği belirtiliyor. Otel bölümünün işletilmesi için ise Divan ve Anemon otelleri ile görüşmelerinin devam ettiği, Divan Oteli'nin Isparta’ya gelmesinin yüksek ihtimal olduğu belirtiliyor.

Kiralama yapacak firmalarla ilgili açıklama yapmayan IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol:"Isparta’nın göbeğinde, önemli bir değerini yeniden ayağa kaldırmak ve Isparta’ya katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. IYAŞ olarak Isparta’ya ve bölgeye hizmet etmek için yola çıktık ve hizmet ediyoruz. Halkımızın ve ortaklarımızın desteği bize gurur veriyor" şeklinde konuştu.