Isparta Valisi Memduh Oğuz, Akkent mahallesinin yol sorununu çözmek ve spor salonunu yapmak için çalışma başlatacaklarını söyledi. Akkent Mahalle Muhtarı Bekir Çevikbaş'ın düzenlediği tanışma ve dayanışma toplantısına katılan Oğuz, mahallenin sorunlarını dinledi.,

Oğuz, taleplerin hukuka, hakka ve ahlaka uygun olması durumdan gereken desteğin verileceğini söyledi. Devletin bütün kurumları ile birlikte toplantıya katıldıklarını ifade eden Oğuz, "Devlet yapısının ildeki kaptanı validir.

Devletin şemsiyesi altında tüm kuruluş ve kurumlarla birlikte bulunmaktayız. Gücümüz neyse hep beraber kullanırız. O bakımdan Isparta vilayeti güçlü bir vilayettir." dedi. Mahalle muhtarının dile getirdiği sorunlardan yol ve kavşak düzenlemesini yapacakları müjdesini veren Oğuz, öncelik sırasına göre diğer eksikliklerin de giderileceğini kaydetti.

Mahalle Muhtarı Bekir Çevikbaş, çocukların zihinsel ve bedensel gelişimleri için spor salonu, yolların iyileştirilmesi, ana yoldan ayrılan yere yeni bir düzenleme yapılması konusunda isteklerini dile getirdiklerini söyledi. Vali Oğuz'un sorunlar ile yakından ilgilendiğini belirten Çevikbaş, "Mahallemizde 914 hanede 4 bin nüfus yaşamaktadır.

Yeni bir mahalle olmalarından dolayı sorunlarımız fazla. Ancak, valimizin ve daire müdürlerimizin gayretleri ile kısa sürede çözüme kavuşturulacağını ümit ediyoruz." diye konuştu.