Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun bugün yapacağı Isparta ziyareti öncesi MHP İl Başkanı İsa Yalçın, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Isparta Valisi Memduh Oğuz’un daha önceki bakan ziyaretlerinde “hükümetimizden bir istedik iki geldi” sözlerini eleştiren Yalçın, “Bu açıklamaları bir kenara bırakıp, Isparta’nın sorunlarını aktarsınlar” dedi.
 
Bir takımaçılış ve temel atma törenleri için bugün Isparta’ya gelecek olan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun programı öncesinde MHP İl Başkanı İsa Yalçın, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
İsa Yalçın’ın hedefinde Isparta Valisi Memduh Oğuz vardı. Hatırlanacağı üzere 26 Ocak’ta Isparta’ya gelen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın Valilik ziyareti esnasında Vali Memduh Oğuz, “Hükümetimizden bir istedik iki geldi” ifadelerini kullanmıştı.
 
Vali Oğuz’un bu takımaçıklamaları bir kenara bırakıp, Isparta’nın sorunlarını anlatması gerektiğini belirten MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Isparta’ya bir çok bakan gelmesine rağmen istenilen adımlar atılmış değildir. Hükümetimizden bir istedik, iki geldi gibi açıklamalar bir kenara bırakılıp Isparta’nın sorunları anlatılmalıdır. Çünkü bugüne kadar birçok bakan geldi ama hala istenilen adım atılmalı” dedi.
 
Eğirdir Gölü, Gölcük, Kızıldağ ve su kirliliği yönetmeliğiyle ilgili sıkıntıların olduğunu ifade eden MHP İl Başkanı Yalçın, özellikle sulama birliklerinin borçlarının çözülmesi gerektiğini söyledi.