Yakında bu alanda Isparta"nın çehresini baştan sona değiştirecek olan Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi"nin yükseleceğini belirten Başkan Hasan Balaman, “Kimileri burada ses seda kesildi, inşaat durdu diye velvele kopartıyor.

    Kıskanalar çatlasın Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi"ni bitireceğiz” dedi. İnşaat alanında bulunan enkazın kaldırılma çalışmalarının sürdüğünü ve betonlar arasındaki tüm demirlerin ayrıştırılarak milli ekonomiye kazandırıldığını belirten Başkan Balaman, etrafı saç levhalarla çevrilen inşaat alanında hurda demirlerin de Belediye"nin gösterdiği alana taşınmasından sonra çalışmaların başlayacağını haber verdi.

   İnşaat alanında çekiç seslerinin artık duyulmadığını bir takım sıkıntılar nedeniyle inşaatın durduğu söylentisinin çıkarıldığından söz eden Balaman sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu sözleri etrafa yayanlar, kendini bilmez kötü niyetli kıskanç insanlardır.

  Biz burada ki çalışmaları sadece demirleri kurtarmak için yavaşlattık şimdi bu işi de bitirmek üzereyiz. Yakında burada inşaat çalışmaları başlayacak ve kısa sürede halkımıza söz verdiğimiz Ticaret ve Kültür Merkezi inşa edilmiş olacak. Kıskananlar çatlasın.”