Yalvaç Meslek Yüksek Okulu'nda ''Telekomünikasyon Sektöründeki Rekabet Stratejileri'' konulu bir konferans düzenlendi.
     Türk Telekom Akdeniz 1. Bölge Satış Müdürü Volkan Şen'in konuşmacı olarak katıldığı konferans Yalvaç MYO Konferans Salonu'nda Okul Müdürü Bülent Özgül, öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.
     Türk telekomünikasyon sektöründeki aktörleri anlatarak konuşmasına başlayan Şen, yaşanan rekabeti ve geleceğini örneklerle açıkladı.
     Telekomünikasyon teknolojilerinin getirdiği ''yakınsama'' kavramının gelecek yıllara damgasını vuracağını kaydeden Şen, ''Hangi işi yaparsanız yapın, bu gelişimleri takip etmeli ve işinizi buna göre uyarlamalısınız. Bir meslek elemanı olarak da, kendinizi işinize uyarlamalı, işinizde başarılı olmak için telekomünikasyon sektöründeki değişimleri takip etmelisiniz'' dedi.
     Öğrencilerle yaptığı sohbet sırasında sorular soran Şen, aldığı doğru cevaplar karşılığında da öğrencileri Türk Telekom ve TTNET firmalarına ait hediyelerle ödüllendirdi.
     Konuşmasının sonunda öğrencilerin sorduğu çok sayıda soruyu da yanıtlayan Şen'in konferansı yaklaşık 2 saat sürdü.
     Konferansın sonunda kürsüye gelen Yalvaç MYO Müdürü Bülent Özgül, ''Bir meslek yüksekokulu olarak öz eleştiri yaptığımız husus olan piyasayla bağımızın zayıflığını gidermek için yaptığımız bu etkinliklerin ne kadar yararlı olduğunu görüyoruz. Önümüzdeki günlerde de bu çalışmalarımız devam edecek. Dönem sonuna kadar bu türden yaklaşık 20 etkinliğimiz olacak'' dedi.