Dün yaptığımız bir haberde Şehrin merkezine en olmaması gereken yere bir ticarethane yerine beş yıldızlı otel yapılması ve bunun devlet eliyle yapılıp sürekli zarar ettirilmesi, trafiği kilitlemesi ve ticari anlamda hiçbir getirisinin olmaması, dolayısıyla hem uzun yıllar devlete yük olacak hemde devletin bu kıymetli arazisinin heba olmasına neden olacak il özel idare binasının bulunduğu araziye yapılacak olan otel projesinin yanlış olduğunu ifade etmiştik.

Ancak bu haberimize karşılık, başta il genel meclisi başkanı Osman Zabun olmak üzere hiçbir İl genel meclisi üyesinden ses çıkmadı.

İddia ediyoruz ve yetkilileri birkez daha uyarıyoruz, burası için 15-20 günde verdiğiniz acil kararın sebebini bilemiyoruz ancak, buraya beş yıldızlı otel yapılmaz, trafik tıkanır, park yeri bulunamaz, devleti zarar ettirirsiniz. Buraya yeşil alan yapılabilir, Aslına uygun altı işyeri üzeri düğün salonu gibi ticari alan yapılabilir. Kiralanmak yada satmak üzere bürolar yapılabilir bunlar getirisi olan şeylerdir ancak, bu alana yapılacak olan otel sadece zarar verir. Isparta'ya 1-2-3-4-5 tane 5 yıldızlı otel lazım olabilir ancak yapılacağı yer kesinlikle burası olamaz. Bu yanlıştan bir an önce dönülmelidir. Yada bizim bilemediğimiz sizlerin daha iyi bildiğiniz bir sebebi varsa bu bir açıklama ile ilan edilmelidir.