Isparta’da teşkilatlanma çalışmaları tüm hızıyla devam eden Yeniden Refah Partisi, İl Başkanlığı görevinin Erdal Koç’a verilmesinin ardından ilk divan toplantısını dün saat 16.00’da gerçekleştirdi. Yeniden Refah Partisi Belediye İşhanı 4. Katında bulunan Birlik Vakfı Toplantı Salonunda yapılan söz konusu toplantıya; Yeniden Refah Partisi Akdeniz Bölge Başkanı Ferruh Doğan, İl Başkanı Erdal Koç, İl Başkan Yardımcıları İl yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Kaya, teşkilatlanması tamamlanan ilçe başkan ve yönetimleri, kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı.

ŞENOL; “GENÇLİK YENİDEN REFAH’IN ARKASINDA” 

Toplantıda ilk konuşmayı partinin Gençlik Kolları Başkanı Fetullah Şenol yaptı. Şenol konuşmasında, Isparta’da yeni bir teşkilatlanma ve oluşum içinde olduklarını belirterek; “Partimizin gençlik kolları olarak her türlü çalışmaya hazırız ve çalışıyoruz” dedi.

COŞKUN; “MADDİ, MANEVİ NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ” 

Partinin Teşkilatlandırma Başkanı Gürkan Coşkun da konuşmasında, Fatih Erbakan’ın liderliğinde partinin her geçen gün yükselerek yoluna devam ettiğini belirterek; “Bizler de Isparta teşkilatı olarak maddi, manevi elimizden ne geliyorsa onu yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

KAYA; “EKİBİMİZİ OLUŞTURDUK ÇALIŞMALARA BAŞLADIK” 

Partinin Merkez İlçe Başkanı Mehmet Kaya da konuşmasında; “Merkez ilçe olarak ekibimizi oluşturduk ve çalışmalarımıza başladık. Önümüzde ilk olarak kongrelerimiz var. Onları gerçekleştirdikten sonra partisel diğer çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz” dedi.  

KOÇ; “22 GÜNDE 5 İLÇEDE TEŞKİLATLANDIK” 

Toplantıda daha sonra kürsüye İl Başkanı Erdal Koç geldi. Başkan Koç da yaptığı konuşmada; “30 Temmuz 2019 tarihinde Genel Merkezimizin görevlendirmesiyle İl Başkanlığı görevine atandım. Aradan geçen 22 günlük süre zarfında 5 ilçede teşkilatlanmamızı tamamladık. Ekim ayının 15’inden sonra da kongrelerimizi yapacağız inşallah. Kongrenin ardından da kalan 6 ilçede de teşkilatlanma çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

DOĞAN; “OTURACAK VAKTİMİZ YOK” 

Toplantıda son konuşmayı ise Akdeniz Bölge Başkanı Ferruh Doğan yaptı. Doğan da konuşmasında; “Öncelikle Isparta’ya gelmekten büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Isparta’dan önce Burdur’daydım. Buradan da Adana ve ardından Mersin’e gideceğim. Bölge çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Oturacak vaktimiz yok.

“TEŞKİLATLANMAMIZI HIZLA TAMAMLIYORUZ” 

Bilindiği gibi, geçtiğimiz yıl Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı’nın Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan başkanlığında milli görüş çizgisinde yeni bir parti
Yani bu partimizi kurduk. Ardından Akdeniz bölgesi genelinde çalışmalarımıza başladık ve yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şuanda partimizin seçimlere katılması için tüm illerde hummalı bir teşkilat kurma çalışması içindeyiz.

“ISPARTA İL BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYORUM” 

Bilindiği gibi, merhum Necmettin Erbakan hocamızın büyük projeleri vardı. Bunları uygulamak için bu ülkenin yönetimine talip oldu ve bir süre de görev yaptı. İşte biz de Hocamızın yarım kalan projelerini tamamlamak ve yeniden şahlanış projeleriyle emin adımlarla oluşumu sürdüren Dr. Fatih Erbakan’ın liderliğinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bakın biraz önce Isparta İl Bakanımız Erdal Başkan, 22 günde 5 ilçenin teşkilatlanmasını tamamladıklarını söyledi. Bu son derece sevindirici bir durumdur. Kendisini tebrik ediyorum, kutluyorum.

“TÜM VATANDAŞLARIMIZA ULAŞACAĞIZ” 

Milli Görüş’ün siyasi alandaki boşluğunun giderilmesi için genel merkezimiz ve tüm illerimiz gayretli bir çalışma içerisindeler. Bizlere bu konuda çalışma yapmamız söylendi. Biz Akdeniz bölgesinde tüm halkımıza ulaşıp en doğru kişilerle kurucular kurulunu oluşturup, yeni kurulacak Milli Görüş partimizin kongreye gitmesi çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. Bu doğrultuşa partimizin faaliyetleri sürecinde de basının partimize destek vermesini bekliyor ve istiyoruz. Tüm halkımızı yeni kurulan partimizin çatısı altına birleşmeye davet ediyorum.

“GERÇEK MİLLİ GÖRÜŞÇÜ BİZİZ, ÇÜNKÜ BİZ ERBAKAN HOCAMIZIN KURDUĞU REFAH PARTİSİNİN DEVAMIYIZ” 

Bilindiği gibi, ülke siyaset kamuoyunda bir takım parti ve kişiler kendilerinin Refah Partisinin ve milli görüşün devamı olduğunu ifade ediyorlar. Bu yanlış bir ifadedir. Çünkü, Türkiye Cumhuriyetinde merhum Necmettin Erbakan Hocamızın kurduğu Refah Partisi’nin devamı sadece biziz. Yani, Yeniden Refah Partisidir. Bizim çizgimiz gerçek milli görüş çizgisidir ve Erbakan Hocamızın yıllardır savunduğu; Türkiye’de ağır sanayiyi kurmak, denk bütçeyi sağlamaktır” dedi.

kaynak:medya32