AK Parti İl Başkanı Osman Zabun’un Isparta Belediyesine yönelik sert eleştirilerine MHP İl Başkanı İsa Yalçın sessiz kalmadı.

Zabun’un artık haddini bilmesi gerektiğini söyleyen Yalçın, “Milli mutabakat sadece Ankara’da değil, Türkiye’de yapılmıştır. Artık haddini bil. Biz senin gibi 2019 yerel seçimini değil, Türkiye’nin geleceğini düşünüyoruz” dedi.

PARTİSİNİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI
MHP İl Başkanı İsa Yalçın, AK Parti İl Başkanı Zabun’a sert çıktığı açıklamasında Günaydın’ın 2019’da da partisinin adayı olacağını açıkladı.

İşte İsa Yalçın’ın K32’ye yaptığı o açıklama;

O DÖNEMİ KONUŞMAYACAK MIYIZ?

“2004-2009 döneminde Isparta’nın düşürüldüğü durumu, Isparta’nın kötü haber olarak gündeme geldiği dönemi hiç mi konuşmayacağız. O döneme neden sahip çıkmadınız da şimdi ölü seviciliği yapıyorsunuz. O dönemin belediye başkanı yaşarken neden yaptıklarının arkasında durmadınız? O dönemin yanlışı ile doğrusu ile konuşulmalıdır. ÇEVTEM İhalesi, ITKM ihalesi bunları konuşmayacaksınız en çok sıkıntı duyduğunuz konuda Milliyetçi Hareket Partisi’nin üzerine geleceksiniz. Milliyetçi Hareket Partisi, referandumlarda, seçimlerde kullanılıp, bir kenara konulacak bir parti değildir. Biz yastık aldık 14’lüsü değiliz. Bu tartışmalar belirli seviyeye çekilmezse, hem Isparta’ya hem de ülkeye zarar verecek noktaya gidilmektedir.

ISPARTA TRAFİĞİ PLANLANIYOR

İlgili ilgisiz herkes Isparta trafiğini konuşuyor. Isparta trafiğini kör düğüme dönüştüren 2004-2009 dönemi uygulamalardır. Bugün Isparta ulaşım master planı ile trafik sorununu çözmekte, otoparkları artırmaktadır. 15-20 yıllık Isparta trafiği planlanmaktadır. Kalıcı çözümler yapılıyor. Bir çok yere otopark yapılması lazım, neden yardımcı olunmuyor?

2019’DA DA ‘ADAYIMIZ SİNYALİ’

Ispartalıya rağmen siyaset ve Belediyecilik dönemi AKP dönemiydi. O dönem bitti. 2009’dan sonra yapılan belediyecilikle Isparta’ya huzur gelmiştir. Ispartalılar ne istiyorsa öyle devam edecektir. 2009 ve 2014’de Ispartalı hemşehrilerimiz neden Yusuf Ziya Günaydın’ı seçtiyse 2019’da da aynı nedenle bir kez daha seçecektir.”

Kaynak: