Geniş araç filosu ile hizmet vermekte olan firma, bireysel yıllık araç kiralama hizmeti ile geniş çevreler tarafından sıklıkla tercih edilmekte ve güvenilir bir şekilde hizmet vermektedir. Bünyesinde 2000’den fazla araç bulunduran firma, tamamen müşterinin isteği ve tercihi doğrultusunda araçların teslimatını gerçekleştirmektedir.

 Bireysel Araç Kiralama Hizmetleri

                       Firmanın bünyesinde yer alan araçlar en az 6 ay olmak ile birlikte en çok 12 ay olacak şekilde kiralanmaktadır. bireysel araç kiralama seçeneğini müşterilerine sunan firma, kiralama süreci boyunca aracın her türlü masrafını bizzat üstlenmektedir. Kiraya verilmiş olan tüm araçların kasko ücretlerinden, motorlu taşıt vergisine kadar her türlü masrafı firma tarafından karşılanmaktadır. Kaliteli ve güvenilir bir şekilde hizmet vermeyi amaç haline getirmiş olan firma, araçları kiralayan kişilere sadece yakıt ücreti ödeme hakkı tanımıştır. Firmayı tercih eden müşterilerin seçenekleri piyasa genelindeki diğer araç kiralama şirketlerine nazaran oldukça fazladır. Bu sebeple de Türkiye’nin her kesiminden firma tercih edilmekte ve araçların büyük çoğunluğuna talepte bulunulmaktadır.

 Firmanın Diğer Hizmetleri

            Filo araç kiralama seçeneği ile müşterilerinin karşısına çıkan firma, tek araç kiralamak yerine çok sayıda araçların kiralanabilmesini de mümkün hale getirmiştir. Firma bünyesinde 2000’den fazla araç yer aldığı için, istenilen sayıda ve biçimde araç kiralama işlemleri gerçekleştirilebilmektedir.

 Araç kiralama sektöründe fazlasıyla uzman seviyede olan firma, otomotiv sektöründe de çeşitli çalışmalar gerçekleştirmiş ve sayısız başarıya imzasını atmıştır. Opel adlı markanın yetkili bayisi olarak hizmet vermekte olan firma, bu sayede güvenilirliğini de büyük ölçüde kazanmıştır.

            Kurumsallığı ve kalite standartlarının yüksek olması ile dikkat çeken firma, Samsun’da kurulmuş ve daha sonraki süreçlerde merkezini Ankara’ya taşımıştır. Ankara merkezli olarak hizmet vermekte olan firma Türkiye’nin dört bir yanına erişim sağlamaktadır. Çok sayıda bayi sayesinde Türkiye’nin herhangi bir bölgesinden aracı teslim alıp, başka bir bölgeye teslim etmek mümkündür.

            Aracın kiralanmasından sonra her an firma tarafından çeşitli yol yardım hizmetleri alınabilmektedir. Araç ile kaza yapılmasında veyahut da aracın çalınması gibi durumlarda firma tarafından direkt olarak yeni araç tahsis edilmektedir. Yıllık kiralama ücretlerini 1.199 TL’den başlatan firma, araç tipine ve modeline göre fiyatlarda değişiklik oluşturabilmektedir. Firmanın orijinal sitesi içerisinde yer alan canlı destek hattı sayesinde her türlü soruya dakikalar içerisinde cevap bulunabilmektedir.