AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Zafer Mahallesinde açık hava mitingi düzenledi. Büyük bir kalabalığa seslenen Başdeğirmen, miting alanında büyük bir coşkuyla karşılandı. Sloganlar ve yakılan meşaleler eşliğinde  platforma çıkan Başdeğirmen, 31 Mart’ın yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu söyledi. Başdeğirmen, “Allah’ın izniyle sizlerle birlikte memleketimize sizlerle birlikte hizmet etmek için geliyoruz” dedi.

ŞÜKRÜ BAŞKAN GELİYOR DERTLER BİTİYOR

‘Şükrü Başkan Geliyor dertler bitiyor’ sloganlarının atıldığı mitingde Başdeğirmen şöyle konuştu;  “50 yıl sonrasını imar etmek için buradayız. Ben bilirim değil biz biliriz demeye geliyoruz. Biz Isparta’ya esere bırakmaya geliyoruz. Biz sizlerle birlikte beraber yürüyeceğiz bu yollarda. Bizim gönlümüz ak, alnımız ak, adımız ak. Ak olan ismimizle bu memlekete en güzel hizmeti yapacağız. Eşitlikle, adaletle, dürüstçe bu memlekete hizmet edeceğiz. Bize oy veren vermeyen ayrımı yapmadan her mahalleye, insanımıza eşit hizmeti götüreceğiz. Korkunun ecele faydası yok. Bu memlekette yaşayan herkes bizim vatandaşımız. Hiç bir vatandaşın arasında ayrım yapmadan en güzel şekilde bu memlekete hizmet edeceğiz. Vatandaşın parasını çarçur etmeden,  vatandaşın çoğunluğunun istifade edeceği yatırımlara nakit ve vakit ayıracağız. Biz sadece devletimizin ve vatandaşlarımızın emrinde olacağız. Sizlerin tüm varlıkları bizim için kutsal emanet olacak. Her şey şeffaf şekilde sizlerin gözünüzün önünde sizlere danışarak olacak.

ISPARTA’NIN İLERİ GİTMESİ TÜRKİYE’NİN

İLERİ GİTMESİ DEMEKTİR

10 yılda kaybettiğimiz bizim şehrimizde neden yok dediğimiz, ayağı yere basan projelerimizi, 5 yılda neler yapacağımızı sizlere göstermek istiyoruz. Ispartamızı olması gereken yere getireceğiz. İlimizin bir adım ileri gitmesi Türkiye’nin ileri gitmesidir. Birlik beraberlik içinde tüm ülkemizi düşünerek seçimlerde başarılı olmak için elimizden geleni yapmak zorundayız. Artık bu memleketi hep beraber ayağa kaldırmanın zamanı geldi. 

ARSA PARASI ÖDENEN KONUT

SOSYAL KONUT DEĞİLDİR

Isparta’da 10 yıl içinde sosyal konut yapılamadı. 6 ilçemiz 2 bin 750 sosyal konta sahip oldu. Büyükkabaca beldesi 105 konut yaptı. Biz bir tek sosyal konut üretip 10 yıl içinde ihtiyaç sahiplerne verememişiz. AK Parti döneminde Akkent ve Çünür TOKİ kurulmuş. Ondan önceki 10 yıla baktığınızda 7500 BELMAŞ konutları yapılmış. Son 30 yılda 15 yıl bir belediye başkanı görev yapmış, diğerlerinde tek dönem belediye başkanları var. Sizce 5 yıl görev yapan mı daha çok hizmet yapar 15 yıl yapan mı? 15 yıl içinde tek  sosyal konut üretilemezken diğer 15 yılda 10 bin sosyal konut üretilmiş. 6 Aralık’ta sosyal konutları vatandaşımıza sunacağız dedik. Seçimlere 15 gün kala bu yönetim sosyal konutu ben yaparım dedi. Vatandaşımızın güzel duygularını  hayallerini kullanarak sizden müracaatları alıyorum dedi. Eğer samimiyet olsaydı o samimiyet dahilinde  seçimlerden sonra  müracaatları alındı.

sukru-zafer-(10).jpgsukru-zafer-(1).jpgsukru-zafer-(4).jpgsukru-zafer-(5).jpgsukru-zafer-(7).jpgsukru-zafer-(8).jpgsukru-zafer-(9).jpg