Arısoy, Sosyal medya hesabından başlattığı kampanyayla pek çok kanser hastasının yüzünü güldürmeyi başardı.

Arısoy, kanser hastalarına psikolojik destek sağlamak için böyle bir çalışma yapmaya karar verdiğini söyledi ve ilk olarak 9 yaşındaki kızının Serra'nın saçlarını sosyal medyadan ulaştığı lösemi hastası bir çocuğa bağışladı. Bu yardımın ardından Arısoy'un birçok müşterisi gönüllü olarak, saç bağışlamaya başladı. Arısoy, temin ettiği kaynak saçları şuanda elinde tutarak ardından sosyal medyada ulaştığı birçok çocuğa ulaştırıyor.

SOSYAL MEDYADAN GÖRDÜĞÜ BİR VİDEODAN ETKİLENDİ

Sosyal medyada bir videoda bir lösemili çocuğun saçının kesildiğini gördüğü ve bu duruma üzülerek etkinlendiğini belirten Arısoy, bu videonun ardından böyle bir karar aldı. Arısoy bu süreci şöyle anlatıyor; "Kızım sosyal medyadan lösemi hastası olan bir çocuğun videosunu görüyor. Bu videoyu bana gösterdi. Bir baba olarak çok üzüldüm. Ardından onlara moral olsun ve kendilerini iyi hissetsinler diye ilk olarak kendi kızımın saçlarını keserek bağışlama kararı aldık. Bunu duyan birçok müşterim de bu davranıştan çok etkilendi ve onlar da saçlarını bağışlamaya başladı.

ELİMDE BİRÇOK KAYNAK SAÇ HAZIRDA BEKLİYOR

Sosyal medya hesabı bulduğu lösemi hastalara, kendi imkanlarıyla elinde bulunan kaynak saçlardan peruk yapan Arısoy, daha fazla ulaşmak istediğini belirtti. Arısoy: "Kuaför olduğum için elimde birçok saç var. Ancak sosyal medyadan ulaşabildiğim hastalara ulaşabiliyorum. Bu saçlar biriktikçe sivil toplum kuruluşları ile biraraya gelerek bu yardımı daha da yaygınlaştırmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber/ Ali Rıza Cesur

Isparta’da Cami İmam Hatibi saldırıya uğradı Isparta’da Cami İmam Hatibi saldırıya uğradı

Arısoy1Image-3964