Kaza sonucu Yaşar Çakır hayatını kaybetti: İşyerine gelen arkadaşı kazara pompalı tüfekle vuruldu

Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, aslen Gelendostlu olan ve Antalya'da çalışan Yaşar Çakır, iş yerine ziyarette bulunan arkadaşı İrfan B. tarafından kazara ateşlenen pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetti.

Olay, Yeşil Sanayi Sitesi'nde bulunan bir oto tamir dükkanında meydana geldi. İrfan B.'nin iş yerine akşam saatlerinde gelen arkadaşı Yaşar Çakır ile birlikte üst kata çıktıkları sırada trajik bir kaza yaşandı. İddiaya göre İrfan B., ruhsatsız olduğu belirtilen pompalı tüfeğini kontrol ettiği esnada kazara ateş alması sonucu silahtan çıkan saçmalar Yaşar Çakır'a isabet etti. Olayı duyanlar hemen yardım için 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, inceleme sonucunda Yaşar Çakır'ın sol koltuk altından vurulduğunu belirledi ve acilen Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürdü. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Yaşar Çakır yaşamını yitirdi.

Başdeğirmen: Şehrimizi geliştirecek tüm çalışmalarda ITSO’nun yanındayız Başdeğirmen: Şehrimizi geliştirecek tüm çalışmalarda ITSO’nun yanındayız

Olayın ardından Asayiş Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve olay yeri inceleme ekipleri iş yerinde detaylı bir inceleme yaptı. İrfan B. ise gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolü için polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili çalışmalarına devam etmektedir.