SMA Hastası Arya Bebeğin tedavi masrafının karşılanabilmesi için yapılan etkinlikler devam ediyor. IYAŞpark AVM de söz konusu yardım kampanyasına yarın düzenleyeceği kermes ile katılacak. Kermesten elde edilecek tüm gelir Arya Bebeğin yardım hesabına yatırılacak.  

IYAŞPARK ARYA BEBEK

İÇİN KERMES DÜZENLİYOR

SMA Hastası Arya Bebeğin tedavi masrafının karşılanabilmesi için yapılan etkinlikler devam ediyor. Ispartalı Emin ve Cennet Eryılmaz çiftinin Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip-1 tanısı konulan 4 aylık kızları Hafize Arya bebeğin tedavisi için gerekli 34 milyon liranın toplanması için Isparta Valiliğinin onayı ile geçtiğimiz ay bir kampanya başlatılmıştı.

Isparta'da Bir Gencin Kaldırımda Uyuması Dikkat Çekti Isparta'da Bir Gencin Kaldırımda Uyuması Dikkat Çekti

KERMESİMİZ 

10.00 – 22.00 

SAATLERİ ARASINDA

Bu doğrultuda İlimizde çeşitli STK ve Yardım Kuruluşları öncülüğünde çeşitli yardım kampanyaları ve etkinlikler düzenlenmeye başlandı. Bu kampanyaya katkı sağlamak için Isparta’nın yerli sermayesi ile kurulan ve yıllardır Isparta halkına hizmet veren IYAŞPARK AVM yönetimi tarafından da Arya Bebeğe destek olmak için 7 Ocak 2023 Cumartesi günü 10.00 – 22.00 saatleri arasında bir kermes etkinliği düzenlenecek.

“TÜM HALKIMIZI

KERMESİMİZE

DAVET EDİYORUZ” 

IYAŞPARK AVM yönetimi, kermes etkinliğinden elde edilecek gelirin Valilik onaylı Arya Bebek kampanyasına bağışlanacağını belirterek tüm vatandaşlara kermese davet etti.