Hızırbey Ortaokulu Halk Oyunlarından Türkiye İkinicisi Oldu Hızırbey Ortaokulu Halk Oyunlarından Türkiye İkinicisi Oldu

 Özellikle kadınlar ve çocuklar köpeklerden kaçamadığını ifade eden vatandaşlar yetkililerden çözüm bekliyor.

Köy sakinleri Köpeklerin çoğunlukla sahipsiz olduğu ve sokaklarda dolaştığı belirtilirken, vatandaşlar bu durumun bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyor. Köpeklerin insanların yaşam alanlarına girdiği ve saldırılarının arttığı konusunda uyarılar yapıldığı halde, bu konuda yeterli önlem alınmadığı ifade ediliyor.

Büyük Hacılar köyünde yaşayan vatandaşlar, "Yeter artık herkes köpeğine sahip çıksın. Kadınlarımız, çocuklarımız köpek saldırılarına maruz kalıyor. Yetkililerin bu konuda acil önlem alması gerekiyor. Bizler artık çaresiz kaldık" şeklinde konuşuyor.

Vatandaşlar, köpeklerin toplatılması veya sahiplendirilmesi gibi çözümlerin uygulanması gerektiğini vurgularken, hayvanseverlerin de bu konuda duyarlı olmaları gerektiğini belirtiyor. Aksi takdirde, köpek saldırılarının artarak devam edeceği ve insanların can güvenliğinin tehdit altında kalacağı endişesi dile getiriliyor.

Büyük Hacılar köyünde yaşayan vatandaşlar, yetkililerden bu konuda acil çözümler bekliyor. İnsanların yaşam alanlarına giren köpeklerin kontrol altına alınması ve saldırıların önlenmesi için gerekli önlemlerin alınması gerektiği dile getiriliyor.