Isparta'nın tanınmış iş insanlarından Rosella Kozmetik - Gülcü Baba Lokumlarının Sahiplerinden Ali - Ayşe Küçükyumru ve Musa Elektronik Sahiplerinden Mehmet - Havana Özder ailelerinin Evlatları dünya evine girdiler.

Harun ve Merve, görkemli bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi. Bu anlamlı düğüne çok sayıda davetli katılarak genç çifti yalnız bırakmadı. 

Genç Çiftin Nikahlarını Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Kıyarken, nikah şahitliklerini ise, Konya Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimoğlu, Ak Parti Hadim İlçe Başkanı Ahmet Özbahar, Amca Yunus Küçükyumru, TKDK Isparta İl Koordinatörü Süleyman Gülcü ve Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz yaptılar.

 

Özder ve Küçükyumru ailelerinin yakınları ile çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde genç çift gönüllerinde eğlendi. Heyecan ve mutluluğun bir arada yaşandığı düğünde aileler de bu mutlu günü sevdikleri ile paylaştı. 

Artan Kredi Faizleri İkinci El Otomobil Pazarını Canlandırıyor Artan Kredi Faizleri İkinci El Otomobil Pazarını Canlandırıyor

FM32 - Haber32 - Express Gazetesi olarak Harun ve Merveyi kutluyor bir ömür mutluluklar diliyoruz.