Maybelline Maskara ile Bakışlarınızda Fark Yaratın!

Göz makyajını tamamlayan en önemli unsurların başında maskara yer almaktadır. Maskara, kirpikleri kıvırmak, uzatmak ve dolgunlaştırmak için kullanılan makyaj malzemeleri arasında yer alır. Kirpiklere uygulandığı andan itibaren kişiye canlı bir görünüm kazandırır. Yoğun makyaj sevmeyenler bile daha canlı ve bakımlı görünmek için mutlaka maskara uygular. Peki makyajın olmaza olmazları arasında yer alan iyi bir maskaradan hangi özellikler beklenir?

· Kirpiklerde topaklanma yapmaması

Global Marketing Summit 2024'te İş Dünyasının Geleceğini Keşfedin Global Marketing Summit 2024'te İş Dünyasının Geleceğini Keşfedin

· Göz altına akıp, bulaşmaması

· Fırça yapısının tüm kirpiklerle uyumlu olması

Tüm bu özellikleri ve daha fazlasını bulabileceğiniz harika bir maskara önerimiz var!

Maybelline Lash Sensational Maskara

Maybelline maskara çeşitleri arasında en popülerlerinden biri olan Lash Sensational, tüm kirpiklere uygun olarak tasarlanmıştır. Çift taraflı ve eğilimli fırça yapısı sayesinde en kısa kirpikleri dipten uca kavrayarak anında uzunluk ve hacim kazandırır. Kıvrımlı fırçası ile düz kirpikleri kıvırarak dolgun bir görünüm sağlar. Sizde tek bir maskara ile kirpiklerinizin kıvrık, uzun, dolgun ve hacimli görünmesini istiyorsanız Maybelline maskara uygulayınız.

Maskara Sürmenin Püf Noktaları

Kirpiklerin güzel durması için uygulanan maskara kadar nasıl uygulandığı da son derece önem taşır. Bizde sizler için maskara sürmenin püf noktalarını araştırdık!

  • Öncelikle kirpiklerinizin kuru ve temiz olmasına özen göstermelisiniz.
  • Kirpiklerinizde daha kıvrık bir görünüm seviyorsanız kirpik kıvırıcıdan destek alabilirsiniz.
  • Maskara uygulamaya kirpik diplerinizden başlayın uç kısımlara doğru uygulayın.
  • İstediğiniz etkiyi alana kadar uygulamayı tekrarlayınız. Hafif derecede kurumasını beklemeden 2. veya 3. Katı sürmek kirpiklerinizi yapıştırabilir. Bu durumu önlemek için her uygulama arası birkaç dakika beklemeyi unutmayın!
  • Maskara sürerken göz çevresinde oluşan lekeleri hemen temizlemek yerine, kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra bir çubuklu pamuk yardımı ile silin.

Maybelline kapatıcı, Maybelline fondöten, Maybelline eyeliner, Maybelline rimel,  Maybelline ruj ve tüm ürün çeşitlerini buradan inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.