Hükümet yetkilileri, maaş zammı düzenlemesi için Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni (TBMM) işaret etmişlerdi. Meclis'te 28. Dönem 2. Yasama Yılı resepsiyonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte haberin düzenlenmiş hali:

Bahçeli: "Cumhur İttifakı Kararlılıkla Devam Edecek"

İşte Isparta’da en çok kullanılan soyisim İşte Isparta’da en çok kullanılan soyisim

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis'te düzenlenen 28. Dönem 2. Yasama Yılı resepsiyonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli, AK Parti ve MHP'nin Cumhur İttifakı'nda bir ve iç içe olduğunu belirterek, yerel seçimlerde de bu kararlı tutumu devam ettireceklerini ifade etti.

Emeklilere 29 Ekim İkramiyesi Görüşmeleri Devam Ediyor

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmelerinde 29 Ekim'de emeklilere ikramiye verilmesi konusunun gündeme gelip gelmediğinin sorulması üzerine, "Sayın Cumhurbaşkanımız konu üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. İlgili bakanlarla da görüşüyor. İleriki günlerde inşallah hayırlara vesile olan bir cevap bulunur." dedi.

Emeklilerin beklediği maaş artışı ve 29 Ekim'de verilmesi planlanan ikramiye konusuyla ilgili olarak hükümetin çalışmalarını sürdürdüğü belirtiliyor