ITSO ve ITB, bölgeye 200 çadırdan oluşan, içerisinde tuvalet, banyo, yemekhane ve çocuk oyun parkının bulunduğu çok fonksiyonlu çadır kent kuruyor.
AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta Ticaret ve Sanayi odası ile Isparta Ticaret Borsasının birlikte organize ettikleri 200 adet Çadırkent projesini desteklediğini belirterek şunları söyledi. ‘Depremin yaralarını elbirliği ile saracağız inşallah, ITSO ile ITB’nın bu girişimini takdirle karşılıyor ve destekliyorum. Her iki kuruluşun Başkanlarına, yönetim kurullarına ve üyelerine teşekkür ediyor, şimdiden hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi

Geçtiğimiz hafta bölgeye giderek incelemelerde bulunan ITSO Başkanı Metin Çelik, bölgede yaşanan çadır sorunun çözümüne katkı sağlamak için toplam 200 çadırdan oluşan çadır kent kurma fikrini en kısa zamanda hayata geçireceklerini dile getirdi.

ITSO Başkanı Metin Çelik, Türkiye'nin gururu Togg açılışına katıldı ITSO Başkanı Metin Çelik, Türkiye'nin gururu Togg açılışına katıldı


Bölgedeki en büyük ihtiyaçlardan biri olan barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak için harekete geçtiklerini belirten Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin ise ‘’20 gün içerisinde çadır kenti kurmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

ITSO ve ITB’nin birlikte kuracakları 200 adet Çadır kentin maliyetinin yaklaşık 4 milyon lira olduğu öğrenildi.