MONAKO'DAN 5 MİLYON EURO'YA TRANSFER

İflas furyası kargo şirketlerine sıçradı: O şirket iflas etti İflas furyası kargo şirketlerine sıçradı: O şirket iflas etti

25 yaşındaki futbolcu, geçen yıl 5 milyon euro'ya Monaco'dan AC Milan'a transfer olmuştu. Paris Saint-Germain'in genç takımlarında oynadı.Rashid Ghezzal, 7 maçlık aranın ardından Trabzonspor ile ilk 11'e girme şansı yakaladı. İlk yarının sonlarına doğru sakatlanan betvakti oyuncunun muayene ve MR sonrası 2 hafta forma giyemeyeceği öğrenildi. Cezayirli yıldızın Galatasaray karşısında takıma dönmesi bekleniyor.

Black Eagles'ın büyük umutlar beslediği yüksek profilli İngiltere orta saha oyuncusu Dele Alli, fiziksel zayıflığı nedeniyle beklentileri tam olarak karşılayamadı. Teknik ekip, Pazartesi günü Gedson'u Hatayspor karşısında ilk 11'e sokmayı ve ardından Alli'nin hamlesini betvakti giriş yapmayı planlıyor.Geçen hafta deplasmanda Kayserispor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray, Süper Lig'de Adana Demirspor ile berabere kaldıktan sonra, Ziraat Türkiye Kupası maçında deplasmanda Kastamonuspor'a 7-0 mağlup oldu.