Hrant Dink öldü? Bazıları Hrant oldu. Ne oldu belli olmayan kişiler öldü. Bazıları ne olduğu belli olmayan kişi oldu. Peki, neden MEHMET ölünce hepimiz MEHMET olmuyoruz?

Ülkemizi bölmeye çalışanlar, vatan evlatlarının kanlarını akıtanlar, unutmayın bu ülkenin askerine kurşun sıkıyorsanız, bir gün gelir ve bu kurşun size geri döner. Kadirşinas TÜRK halkı, sizin ve siz gibilerin ne olduğunu iyi biliyor. Biz TÜRKLER bir ölür bin geliriz. Bizim askerimiz ölünce ŞEHİT, sizinkiler ölünce LEŞ oluyor.

Diyarbakır Silvan’da önceki gün Pkk’lı hainlerce askerlerimize saldırı düzenlendi ve 13 tane kardeşimiz şehit oldu. Bende askerden yeni geldim. Asker psikolojisini çok iyi bilirim. Orada ki kardeşlerimin durumunu da çok iyi bilirim. Bende o taraflardan geldim.
 

Amacım burada halkı kışkırtmak ya da milleti sokağa dökmek de değil.  Sadece bizimde bazı şeylere tepki koymamız gerektiğidir. Değerli okuyucular, bazıları yüce mecliste yaptıramadıklarını silahla ve kanla yaptırmak istiyorlar. Ama unutmasınlar bu ülkenin sınırları kanla çizildi. Bu ülkeyi ÇANAKKALE’de Dünya’ya vermedik ki, birkaç çapulcuya mı bırakacağız. Yazmak istediğimiz çok şey var ama terbiyem ve gazetecilik anlayışımız buna el vermiyoruz. Son olarak söylemek istediğim bir şey daha var.

Isparta’nın TÜRK MİLLİYETÇİSİ gençleri sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta bir grup kurmuş ve 17 Temmuz Pazar günü saat 14.00–15.30 arası Cumhuriyet meydanında Teröre Lanet, Şehitlerimize saygı mitingi düzenliyor. İnternette konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şu şekilde; “3 Vatan Evladını Daha Şehit Verdik. Artık buna müsaade etmeyelim, Abilerimiz, kardeşlerimiz dağlarda biz rahat yasayabilelim diye can veriyorken bizim oturup olanları izlemekle yetinmemiz son derece yanlıştır ! Kadını, Erkeği, Sağcısı, Solcusu, Ülkücüsü, Galatasaraylısı, Fenerlisi, Beşiktaşlısı .

Silkelenin ve kendinize gelin artık!  Bir şike soruşturması uydurdular, gündemi değiştirdiler, arka taraftan neler çevirdiklerini daha yeni anlıyoruz! Yürüyüşe katılın, Türk Gençliğinin Gücünü Herkes Görsün!

32 Gençlik, Çarşı Isparta, Isparta GFB Taraftar grupları da bizlerle olacaktır”